Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • peterson79

  őstag

  Sziasztok,

  Nekem/nekünk olyan problémánk lenne, hogy volt asszony új férje megvette a gyereknek a saját e-mail címére a Minecraft-ot. Telepítették is a játékot egy Samsung tabletre, pontos típusát nem tudom, bár talán ez most lényegtelen is.

  Az asszony felügyelete alatt van regisztrálva a 8 éves gyereknek e-mail fiók, iskola miatt főleg. Most észrevette, hogy a tableten az Ő nevével voltak eddig beléptetve és úgy szólt hozzá pár videóhoz. Na, ez neki nem tetszett, így kilépett a tableten és a gyerek maradt ott, mint felhasználó..na és itt jön a baj. Véletlen vagy akarattal letörölték a Minecraft-ot, így most amikor belépnek a Play Áruházba, akkor ott természetesen először is szülői engedély kell, de aztán rákeresve a Minecraft-ra csak megvenni lehet, letölteni nem (hiszen nem a regisztrált néven vannak bejelentkezve, legalábbis szerintem ezért)
  Próbáltuk azt, hogy a férjét bevenni a Family Link-be, gondolva arra, hogy majd mint engedélyező, meg lehet adni azt a személyt is, aki vette igazából, de Őt meg nem engedi be a csoportba, mert hogy nem egy országban tartózkodnak!! Mindkettőjüknek Magyarország van beállítva, szóval nem is értjük mi lehet a gond.

  Kérdés az az, hogy azon felül, hogy újra megvesszük a Minecraft-ot, milyen megoldással lehetne megint letölteni/aktiválni a gyereknek a játékot?

  Segítségeteket előre is köszönöm. :R

 • peterson79

  őstag

  válasz Watt25 #5 üzenetére

  Köszönöm, akkor mégis jó úton jártunk.

  Megpróbálom kideríteni, hogy mi lehet az oka.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés