Új hozzászólás Aktív témák
-
noss
tag
jól fölment a szegélyléc folyóméterének ára...
jó persze, tudom: méretrevágás, egy kis csiszolás, pácolás-festés néhány rétegben és még a helyére is kellett biggyeszteni..
noss
-
LackoMester
addikt
Hát nemtudom, de nekem ez olyan semmilyenART. Nemrossz, csak kevés.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Fotelman
csendes tag
válasz Capritain 2 #18 üzenetére
Annyira nem vagyok elájulva a North-tól... A Phanteks Enthoo pro után kicsit csalódás volt.
A külcsín patika, a kinézetét nagyon szeretem (a kocka asztalom egy 19 századi íróasztal) de az illesztésektől a szerelhetőségtől annyira nem dobtam el magam.... Miután már belaktam, azért marad egy darabig -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egy-kettő akad, de azért nagyon tudni kell, hogy mit vesz az ember.
------------------------------------------------------------------
(#13) PTM: Valamin mindig muszáj. Tudod, hogy megy ez.
------------------------------------------------------------------
(#18) Capritain 2: Nekem is az egyik kedvencem. Jó lenne, ha volna belőle Mini-ITX-es, full teli, hangcsökkentett oldallapokkal.[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Capritain 2
csendes tag
hát erre köröket ver a Fractal North-ja design-ban, főleg, ha tinted glass oldallal rendeli az ember (csak a fények jönnek át, nem látsz se kábelt, se komponenst). A részletek is jobban ki vannak dolgozva, nagyon csecse az a pár polírozott réz finomság és sokkal szebb a diófa, mint ez a festett fekete, ami eléggé műanyag érzést kelt. Két hónapja használom, imádok ránézni, be quiet! silent wing 4-esekkel használom, csendes, stabil a hűtés is.
-
-
RobbyJr
őstag
-
Cr00py
senior tag
válasz Feketelaszlo #3 üzenetére
PA602 szerintem sokkal szebb. Ha már fa.
-
PTM
aktív tag
válasz Raysen623 #10 üzenetére
Képről nekem se az igazi, de közben lehet, hogy élőben meg tök jól néz ki, főleg a teli oldallappal. Az pedig elég is (azt adottnak veszem, hogy szerkezetileg ennyiért rendben van). Szerintem ez nem akar egy hű, de nagy innováció lenni, főleg hogy már több viszonylag mainstream házban is megjelenik a fa. Nekem tök fura ezen gúnyolódni.
[ Szerkesztve ]
-
wolfman
veterán
válasz Kisgépkezelő #5 üzenetére
Értem én, de a VGA-juk meg pont olcsóbb mint a Strix, ugyanakkor számomra szebb is, mint a Strix féle, már már fantáziátlan Doom 2 Plazma Rifle-nek kinéző ocsmányság. Tehát ha csak a desing a különbség, hogy nincs led, akkor azért jó vétel lehet.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Raysen623
addikt
Az informatika ismét feltalálta a fát mint anyagot. Mekkora innováció, bár ezen a házon nem különül el a felület.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Payphone
tag
Hát szerintem a fa semmilyen szempontól nem jó megoldás sőt szerintem simán lehet veszélyes. Viszont 50.000 az én szememben sehol nem ér egy gépház. Olyan jó minőségű és jól össze rakott, kellő hellyel, szerelési nyílással rendelkező gépház van a piacon. Nálam ilyen 25 körül megáll az amit rátudok szánni. Én egy CC560-at használok az 20.000 elejében megáll
-
Fotelman
csendes tag
válasz Feketelaszlo #3 üzenetére
Pont ezen gondolkodtam én is... Ennek így semmi értelme, egy Fractal North-nál is pont a fa rész adja meg a ház varázsát.
-
PTM
aktív tag
Azt első kézből tudom elmondani, hogy a hűtése számomra (ezt a szót mindenki képzelje oda a továbbiakhoz is) rendben van. Nyilván ezeknek a többszáz wattos kártyáknak kell a légáram, terhelve mind hangos, de a ProArtnak nincs az az idegesítő karaktere, mint eddig minden Strixemnek (3-4000-es sorozatból nem volt Strixem).
Meg igen, úgy néz ki mint egy videokártya és nem mint Optimus Prime. Fizikailag is kisebb a ProArt, így elég egyszerűen befért a Lian Li A4-es házamba is.
[ Szerkesztve ]
-
Kisgépkezelő
senior tag
Leginkább azoknak, akiknek van még plusz negyed milliójuk egy Xikii FF04 házra.
Venni nem vennék, mert azért szeretem, ha legalább egy kicsit védi a ház a drága alkatrészeket, de azt meg kell hagyni, hogy annak legalább egyedi a kinézete. -
wolfman
veterán
Az ASUS ezen ProArt termékcsaládja hova, kiknek, hogyan van pozícionálva? Látom már VGA-juk is van. Ez képviselné a csicsátol mentes, letisztult vonalat? Ha én mondjuk veszek egy ProArt 4070 ti-t, az hol van egy Strixtől?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Feketelaszlo
senior tag
Fa előlap, de a biztonság kedvéért lefestjük fényes feketére, nehogy a fűrészáru erezete vagy természetes színe belerondítson a plastic-fantastic esztétikába.
-
addikt
válasz Solar Eclips #1 üzenetére
+1
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
Solar Eclips
tag
Annyira egyedi ház, ja nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- Lian Li GALAHAD II LCD 360 komplett folyadékhűtés, ARGB - fehér, FÓLIÁS!
- NZXT C1200 Gold 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Aerocool Mirage L240 Processzor vízhűtés
- ASUS ROG LOKI 850W Platinum RGB SFX Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0