- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Google Chrome
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Crypto Trade
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezerpiramis
őstag
Amolyan tovabbgondolt Surface Duo-nak tunik.
-
K.rob
friss újonc
Ez lesz kapa ható Európában?
-
Knight666
aktív tag
A 16:10 képarány nagyon jó ötlet szerintem is!
Viszont megint elrontják a kameralencse-méretű "pixelhibával". Legalább a kinyitható telefonokról elhagyhatnák ezt, úgy is lehet szelfizni a főkamerával a külső kijelzőn, nem? -
Ganzer
aktív tag
Nekem bejön.
-
Garada
őstag
Meglepően pofás darab, legalább egy merész megvalósítás a 3 részben nyitható fold után
-
roli543
őstag
Ez a telefon baromi jól néz ki
-
toronyhaz
aktív tag
a kagylótelefonokhoz képest szokatlanul széles, a belső 6,3”-es panel 10:16 képarányú ha a telefont a kagylótelefonokhoz hasonló módon nyitják ki. De 16:10-es arányban oldalra is lehet nyitogatni
Most én nem értem ezt? Mi az hogy két irányba lehet nyitni? Egy irányba lehet csak nyitni csak más orientációban fogod nem?!...Ami evidens minden ilyen készüléknél. Nem tudom ezért kérdezem ezt mert életemben még látni sem láttam kinyitható telefont. De nem forog el a kijelző mondjuk egy Samsung foldon ha 90°-ot fordítok rajta? Mert akkor itt ezt látom hypermaxultrapro fícsörnek hogy akárhogy IS tudod használni kinyitva. -
prolad
addikt
Ez egy meglepően használható méret, nem tudom más miért nem csinálja. Lehetne persze nagyobb, 6.3 helyett 7.3-as 16:10-es belső kijelző, de ennél is elég használható marad a szélesség.
91mm széles, az pont a régi időket idézi, amikor még gyártottak nagy kijelzős telefonokat, nem csak a mostani középméretet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tovább játszik a Huawei a hajlítható kijelzőkben rejlő formai lehetőségekkel.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Milyen egeret válasszak?
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- PlayStation 5
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest