Új hozzászólás Aktív témák

  • WiZARD

    addikt

    válasz Samott #67227 üzenetére

    Azért útközben akad töltő, évi 2 nyaralásnál nem fér bele megállni 2x 30 percre tölteni, pisilni, enni, inni? :)

    (#67228) npera:
    Persze, csökkenti a co2 átlagot. :DD
    Kár hogy továbbra is kamu az egész, ahogy a videó is megmutatja. Na meg ha nem úgy lesz használva (amire jelentős esély van), akkor méginkább átb*szás az egész, és nem csökkent semmit se a valós kibocsátáson. :(
    Sajnos az egész co2 átlagosdi egy vicc, a mindenféle kedvezménnyel, co2 csökkentő funkcióként duplán elszámolt LED fényszóróval és társaival.
    2019-ben ennyit csökkent nőtt a co2 átlag - és ez még mindig csak a papíron létező, elméleti kibocsátással lett számolva... Így nem fogunk a témában előre lépni.

    Szerintem a jelenlegi formában nem igazán jó ösztönző/térítő a PHEV, se usernek, se töltő hálózat szempontjából.
    A user annyit lát, hogy lófaszt se tud elmenni elektromosan, mégis szophat a töltéssel órákat, mert nincs villámtöltés, de még az AC töltés is harmat gyenge a legtöbb autóban.
    Töltő hálózatot építeni se érdemes nekik, a fentebbi okok miatt. Lassan töltenek, tehát se szükség nincs fejlett töltőre, nagy teljesítményre, se sokat keresni nem lehet rajtuk, mert ha áram mennyiséget fizetnek akkor cserébe nagyon sokáig foglalják a töltőt, ha időre fizetnek akkor meg könnyen olyan ára lesz a töltésnek hogy inkább nem töltenek.

    Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. **** www.PhenomeNato.com ****

Új hozzászólás Aktív témák