Új hozzászólás Aktív témák
-
turikos
csendes tag
Metára mondjuk ráférne az összes büntetés IS
-
fatpingvin
addikt
bármi amivel ártanak a metának én üdvözítő hírként fogadom
A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)
-
arelim
tag
...majdnem írtam egy motyogást az usa-ról és törvényeiről.
elvileg nekik van igazuk, mert az ő szarukat használjuk, az ő törvényeik alapján, lokációtól függetlenül.
senki sem kényszerít minket természetesen erre, csak a "többi birka", aki szintén ezeket a platformokat használja. a taszító miliő.(ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻
-
toms58
csendes újonc
Én őskövület vagyok, mert firefox mozillát használok. A kerités évek óta játék és reklám mentes facebook felületet ad. Kiváncsi leszek a reklám mentes, de fizetős felület miben fog különbözni.
-
paatrick
őstag
Felugró ablak:
"Helló XY, a Meta adatokat gyűjt a felhasználói élmény javítása érdekében. Ennek tudatában is tovább szeretnéd használni a Facebook/Instagram stb. szolgáltatásainkat? Igen, tudomásul vettem____Nem, köszönöm."Ennyike. Ha a "nem, köszönöm" után kiléptet és a következő belépési kísérletnél ugyanígy feldobja a kérdést az emberek 99%-a simán rányom az igenre és kész.
Amúgy még mindig nem értem ezeket a híreket, nekem 0 reklám van a Facebookon, valószínű a reklámblokkoló kiszűri.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
arnyekxxx
veterán
A múlt hónapban azt is elárulta a Meta, hogy már elkötelezte magát amellett, hogy hozzájárulást kér a felhasználóktól, a norvég hatóság eljárása pedig szükségtelenül gyors volt
A szemetek nem várták ki azt az évtizedet amire a Meta elkötelezettségéből valami lesz. Pedig még meg is ígérték.
Új hozzászólás Aktív témák
- 10db bontatlan, 1M Ft-os gép - Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 érintő
- Dell 5500 Laptop 15,6" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 16Gb/256GB SSD/HDMI/USB-C/CAM 1Év Gari 27% Áfás!
- Ayaneo Pocket S android kézikonzol
- HP 640 G4 Laptop 14" FHD/i5-8Gen/MS Office/DDR4 8Gb/256GB SSD/HDMI/CAM/Wifi 1Év Gari 27% Áfás!
- AirPods 4 sima és aktív zajkioltásos - bontatlan, 1 év Apple garancia