Hirdetés

2017. október 22., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#51) lotattila


lotattila
(újonc)

friss infó: ha van szakmunkás bizid, akkor informatika és nyelv külömbözetit kell tenni, és igy tizedikben kezdhetsz, februárban. de ehez most kell beiratkozni, hogy felvegyenek még a kilencedikbe. egy tanév, fél év alatt van meg, tehát 2009 szeptemberben érettségi vizsga. félévenként 25 rugó. a honlapjukon nincs leírva, de azért itt van: [link] 1151 Budapest XV., Fő út 70. (1) 307-6423, (1) 307-7333

(#52) John_Dean


John_Dean
(újonc)

Hát jó rég nem írt ebbe a fórumba, de én tavaly akartam beíratkozni, aztán lemaradtam, és telnek az évek...
Idén már nem akarok lemaradni.

Tud valaki egy éveset is, tavaly még hallottam erről.
Esetleg engem is érdekelne, ha valahol lehet venni ilyet.

...ha más nincs, 2éves is jó lenne.

Köszi ha valaki tud segíteni. :W

(#53) Annajulianna


Annajulianna
(újonc)

Megköszönném,ha valaki irna egy honlap cimet esti gimiröl

[ Szerkesztve ]

(#54) justin03


justin03
(újonc)

Üdv!
Olvastam hogy sulit kerestek amit 2 év alatt el lehet végezni!
Nos én tudok egyet Katona József közép iskola 13.-ker!
24.-én van a pótbeiratokozás kellenétek mindenképp mert jelenleg 13-an vagyunk és 18 fő alatt nem indítják sajnos az osztályt!!

(#55) Aghy86 válasza Millyke (#45) üzenetére


Aghy86
(újonc)

Szia Millyke!

Olvastam kérdésed és annyit tudok neked írni,hogy én is most keresgélek Pesten esti sulit és ha minden igaz akkor a Kovács Pál gimnáziumban 32 év alatt megszerezhető az érettségi.Viszont csak hétfőn fogok én is többet megtudni ,de ha érdekel megírom neked mit tudtam meg.

(#56) fogocska válasza Zsuzsó (#42) üzenetére


fogocska
(újonc)

Sziasztok! Keresek egy Esti tagozatú sulit, ahol 2 év alatt lehet érettségit szerezni, Budapesten. Van még ilyen?

(#57) ladylill


ladylill
(újonc)

Sziasztok én idén érettségizem esti tagozaton :D
Én tudok ajánlani egy olyan sulit ,ahol olyanokat is meglehet csinálni ahol máshol nem,méghozzá nem is szólnak csak meg kell beszélni az igazgatóval
lehet levelezőin is végezni, esti ha akartok járni akkor kedden,és csütörtökön kell bent lenni,de nem baj ha nem mész be.!!
A tanárok nagyon jó fejek szinte nagyon ritka,hogy ott valaki megbukjon,
rendesen felkészítenek ,én aki nem tudd tanulni,itt megtanultam ,más a tanítási technikájuk,szinte már viccesen,de megjegyeztem! :D
A pestieknek a legmegközelíthetőbb a hely.
Kőbánya-Kispest,majd fel szállunk a metróra elmegyünk az Ecser-ig majd megkeressük a 181es buszt, az utolsó előtti megállónál leszállunk, a busz a suli előtt rak le, lehetetlen nem észre venni :D
Ha csak szakmunkásod van akkor bizony 4éV.. DE!!!
Van lehetőség rá,hogy be bizonyítsd,hogy a második osztályba kerülj,de ehhez le kell raknod az első osztályt ,én pl így csináltam, és már bocsánat a kifejezésért ,de BAROMIRA könnyű volt,sőt bele se szóltak, 20an voltunk így,, és mindenki át ment!! 40évesek is voltak. Alap dolgokat mondtunk csak el.
Mindenki imádná ezt a sulit! Budakalászi gimnázium az iskola neve ,és mint írtam,tudjátok hol találjátok meg
nézetek utána mert itt tényleg nagyon butusnak kell lenni,hogy megbukj.
ha érdekel titeket a suli írjatok bátran! :D

ladylill

(#58) ladylill


ladylill
(újonc)

Sziasztok én idén érettségizem esti tagozaton :D
Én tudok ajánlani egy olyan sulit ,ahol olyanokat is meglehet csinálni ahol máshol nem,méghozzá nem is szólnak ha nem mész be ,csupán csak meg kell beszélni az igazgatóval
lehet levelezőin is végezni, ha estire akartok járni akkor kedden,és csütörtökön kell bent lenni,de nem baj ha nem mész be!! nem kell igazolás semmi!!!
A tanárok nagyon jó fejek,és megértők ha munkád kapcsán nem jössz be,és nem tolják az orrod alá,miért nem jártál akkor levelezőin.
. nagyon ritka,hogy ott valaki megbukik
rendesen felkészítenek ,én aki nem tudd tanulni,itt megtanultam ,más a tanítási technikájuk,szinte már viccesen,de megjegyeztem! :D
helyileg így megközelíthető:
Kőbánya-Kispest,majd fel szállunk a metróra elmegyünk az Ecser-ig majd megkeressük a 181es buszt, az utolsó előtti megállónál leszállunk, a busz a suli előtt rak le, lehetetlen nem észre venni :D
Ha csak szakmunkásod van akkor bizony 4éV.. DE!!!
Van lehetőség rá,hogy be bizonyítsd,hogy a második tanévbe kerülj,de ehhez le kell raknod az első osztályt ,én pl így csináltam, és már bocsánat a kifejezésért ,de BAROMIRA könnyű volt,sőt bele se szóltak, 20an voltunk így,, és mindenki át ment!! 40évesek is voltak. Alap dolgokat mondtunk csak el.
Mindenki imádná ezt a sulit!Sok sulit jártam végig,nem is sorolom,és itt találtam meg. Budakalászi gimnázium az iskola neve ,és mint írtam,tudjátok hol találjátok meg ,,,az érettségi vizsga pedig 32000ft-ba kerül,de lehet részletre is fizetni :D
nézetek utána mert itt tényleg nagyon butusnak kell lenni,hogy megbukj.
ha érdekel titeket a suli írjatok bátran! :D

ladylill

(#59) Neonhal


Neonhal
(újonc)

Sziasztok! Jómagam 3szor sikertelenül ugrottam neki az esti érettséginek. Ez a sikertelenség annál dühítőbb, mivel minden mást, amit elhatároztam, meg is csináltam. Nem tudom, mi van velem, agyi rövidzárlat, vagy valami lelki ok? Általában nagyon jól kezdtem, sőt, kérdezgettek is a tanárok, mit csináltam idáig, miért csak most jutott eszembe a tanulás? Másodikban azután a reál tárgyakból elkezdtem szép lassan lemaradozni, amég én egy anyagrésszel megbírkoztam, addig a többiek hármat vettek. Magántanár sem tudott segíteni. Diszkalkuliára gondolok leginkább (ez kóros számolási nehézség), de ez is számomra csupán pótfogalom, nem úgy érzem, hogy teljesen fedné ez a valóságot.
Kérdésem, hogy van-e valaki még, aki ilyen gonddal küzd? Hogy érzi: sokkal többre képes, mint amit nyújt a tanulás területén, és úgy gondolja, ezért nincs egzisztenciálisan a megfelelő helyen? És persze, hasonlóan bántja ez az ügy, mint engem, egy seb a lelkén. Valaki esetleg túl tudott lépni ezen? Egyátalán talált magyarázatot az enyéméhez hasonló hullámzó teljesítményére?
A végére egy gyakorlatiasabb kérdés: a budakalászi gimi anyagi része hogy fest? Van tandíj, vagy térítési díj pl.? Időközben már családot alapítottam, ezért nagyon fontosak az anyagiak.

Ricsi

(#60) bodzavirág válasza ladylill (#58) üzenetére


bodzavirág
(újonc)

...szia....olvastam, hogy idén érettségizel....engem érdekelne ez a Budakalászi Gimnázium ....azt meg tudnád mondani, hogy a suli a 17.ker. Kép u., , vagy a 16.ker. Georgina u. van-e....válaszodat előre is köszönöm....bodza...

(#61) patail


patail
(újonc)

Esti érettségi, esti gimnázium
Az ország 23 városában
Szakmunkásoknak 2 év alatt
www.delfikoronaja.hu

Csongrád (székhely)
Mórahalom
Orosháza
Ózd
Pécs
Gyula
Békéscsaba
Sátoraljaújhely
Kazincbarcika
Berettyóújfalu
Szigetszentmiklós
Zalaegerszeg
Vác Ti.
Jászberény
Győr
Tata
Pápa
Veszprém
Szentgotthárd
Kaposvár
Baja
Bonyhád
Gyöngyös

(#63) moneszka


moneszka
(újonc)

Én meg most szeptemberben szeretnék beiratkozni esti gimibe és a III.kerületben lakom. Mit ajánlotok és mennyi a tandíj? Segítségeteket előre is köszönöm. :DD :DD

(#64) xxy


xxy
(újonc)

Nekem olyan gondom lenne és a segítségeteket kérni!Szeretném letenni az érettségit 2-3 év múlva esti tagozaton.
Most lett egy munkahelyem de az 3 műszakos 8 órás
Hogyan lehet letenni estin az érettségit 3 műszakos munka mellett?
Köszi

(#65) szinszi válasza xxy (#64) üzenetére


szinszi
(újonc)

Szia!
Ha budapesti vagy,ajánlom figyelmedbe a Leövey Klára gimit,ott is a digitális szakközepet.Hetente 1x van konzultáció,és félévkor vannak a vizsgák.A konzultáció,minden csütörtökön van.

(#66) timi_one válasza ladylill (#58) üzenetére


timi_one
(újonc)

Szia! Én azt szeretném megkérdezni, hogy az a gimi amit leírtál ide a
17.ker. Kép u., , vagy a 16.ker. Georgina u. van-e?Válaszodat előre is köszönöm.
Timi :)

(#67) aniboszi válasza #66807552 (#62) üzenetére


aniboszi
(újonc)

Moderálva: Nem sikerült neki és nem is fog. Ezen a fórumon ilyet nem fogsz találni és nem is érdekünk ilyenben segíteni.

[ Módosította: Ndruu ]

(#68) gubár


gubár
(újonc)

Sziasztok!!
Szeretném lerakni az érettségit, ha lehet, minél gyorsabban. A 10. osztályom megvan, szakmunkásban tettem le. Győrben élek és dolgozom is, tehát levelezőn lenne a legalkalmasabb. Ha tud valaki valami infót...megköszönném.... :) :)

(#69) csibe0929


csibe0929
(újonc)

Sziasztok!
Mivel jó magam is szeretnék estin leéretségizni így keresgéltem itt is olvasgatva a suli névre rákerestem és ide is beteszem nektek a honlap címet hétha segítség sokaknak.Jó böngészést hozzá:

http://www.kalaszestigimi.hu/

(#70) karesz1978


karesz1978
(kvázi-tag)

Sziasztok! Dettó ugyanaz a helyzet. Érettségit szeretnék mihamarabb. Melyik a legrövidebb? Szakmunkásképzőm van.

Dell inspiron n7110, Intel Core i5-2430M 3ghz turbo CPU, nVidia GeForce 525M 2GB, 8GB RAM, 128GB ssd, 17,3 LED 1600*900 +Hd.

(#71) Beni97


Beni97
(senior tag)

[link]
Erre tudna valaki esetleg válaszolni?

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.