Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • salapp

  őstag

  Lehet, bénán kerestem, de nem találtam erősítő hibákkal foglalkozó topikot, hát itt kérdezem meg, ha nem gond.
  Találkozott már valaki olyannal, hogy standby-ból magától bekapcsol az erősítő?
  Ez egy 17 éves HM erősítő, első tulaj vagyok, semmi mozgatási, egyéb előzménye nem volt a dolognak.
  Nincs rajta hdmi (ARC-aktiválás miatt említem), nincs benne bekapcsolva rádiótuner önaktiváló parancs (pl. hírekre).
  Mi szállhatott el benne?

 • salapp

  őstag

  Bakker. Baromi rég nem használtam a távját, a nappaliban a kis asztal lapja alatt van egy kihúzható távos fiók, na, abban gubbasztott. Előszedem, és látom, hogy villog az lcd kejelzőjén a lemerülést jelző ikon.
  Kiszedtem az elemeket, már vagy tíz perce, de még nem indult újra.
  Kösz a tippet. Mivel annyira nem használom a távot, eszembe sem jutott. Lehet, ő meg így akarta kierőszakolni, hogy etessem a távját.
  Illetve betojt a notim, gondoltam, a baj nem jár egyedül... De talán mégis.

 • salapp

  őstag

  Ja, tuti az volt a gond. Én is megkönnyebbültem. Még mindig tökéletes gépecske, ha nem hiányzik a hdmi és az Atmos, stb.
  Köszi még egyszer!
  Egyébként meg valóban a frászt hozta rám, és éppen az éjszaka közepén kezdte el. Tipikusan így: -Bakker, ez mitől kapcsolt be?! (kikapcsolja. Épp visszafeküdt, lehunyta a szemét, erre daing, újra bekapcsolt) -Úristen, mmmiez?. (és így tovább, amíg már alanyunk leszarta és aludt tovább.)
  Hozzáteszem, hogy negyven évesen, úgy, hogy semmilyen okkult dolgokkal soha nem foglalkoztam, egy hónapon belül két vérfagyasztós jelenéses élményem is volt - ugyanabban a szobában, ugyanúgy éjjel, mint most az erősítővel, szóval már azt hittem, így akar valaki/mi kommunikálni. Örülök, hogy nem AZ az entitás tért vissza, mert köszi nem kérem a kapcsolatfelvételt.

  [ Szerkesztve ]

 • salapp

  őstag

  Off, az biztos, de azért leírom neked .-)
  Az elsőnél éjjel van, tök sötét (fényzáró roletták lehúzva), kinyitom a szemem, mert mintha meglöktek volna... Ahogy kinyitom, egy szürkésfehér fej-torzó teljes sebességgel nekemront. Felugranék, de moccanni sem tudok, a szívem úgy kalapál, hogy azt hiszem, kijön a mellkasomból, iszonyatosan fázom, minden egyes szőrszál, ami van rajtam, égnek mered. Mivel konstatálom, hogy nem tudok úgysem moccanni, még párszor kinyitom a szemem és "keresem" a jelenséget. Majd nagy nehezen elalszom.
  Persze reggel igyekeztem meggyőzni magamat, hogy álmodtam az egészet.
  Két héttel később megint éjjel, nem tudom, mi visz rá, de felébredek, kinyitom a szemem, látom, hogy előttem legfeljebb másfél méterre egy szürkésfehér torzó elsuhan. Na, itt meg tudtam moccanni... Gyakorlatilag felpattantam, fejpárna a kézbe, és fogalmam sincs, miért, felé suhintottam -Hagyj békén! felkiáltással. A következő pillanatban már a konyhában pihegek. Megint gondolkodom: -Hátha csak álmodtam. A konyha asztalon ott a fejpárnám.
  Iszom egy pohár vizet, várok kicsit, majd vissza az ágyba, de a tévé mögötti ledsorral és ki-kitekintgetve a szemhéjam mögül, míg végre elnyom az álom. A legijesztőbb, hogy egyáltalán nem azt éreztem, hogy "humán-entitás" volt, ami nálam kavart.
  Na, erre jött az erősítő bekapcs jó egy hónappal később. Gondolhatod...
  Bocs az offért, de hátha másnak is van ilyen.
  Megnézem, van-e "megmagyarázhatatlan" topik a PH-n.

  [ Szerkesztve ]

 • salapp

  őstag

  Hidd el, ha átéltél volna ilyesmit, nem várnád azt a "törpét". Szerencsére azóta nem jött hozzám váratlan látogató az ismeretlenből.

Hozzászólok Aktív témák