Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Elmör

  senior tag

  Helló Mindenkinek! :R

  Bocsánat ha ismét topikot tévesztettem, de már rohadtul nem tudom hol kérdezzek ezzel kapcsolatban:

  Amatőr vagyok, de magamnak beállítottam eddig mindent, viszont most egy barátomnál megakadtam akinek telepítettem, bővítettem a gépét, szeretnék segítséget kérni.

  PC-re van csatlakoztatva jack-en keresztül egy Logitech pc-s asztali 2.1-es kis cucc és szintén jack-es megoldással egy komolyabb erősítős, nagyhangfalas rendszer. Az alap egy Giga GA-H55-UD3H, ennek a csatlakozóira van rákötve minden, tehát nincs külön hangkártya.

  Ami a gond, hogy eddig szólt a Logitechről a netről zene, most pedig csak akkor ha be van kapcsolva a másik rendszer is. A winchesterről simán szól a zene, de youtube-ról nem tudtam megoldani.

  A beállítást a Realtek szoftverében úgy állítottam be, hogy kvadrofon rendszernek lássa, mert csak így szólalt meg a Logitech, igaz kicsit rosszabb a hangja, mint a másik rendszeren (nem úgy értve, hogy nem verheti kenterbe a kis hangszóró a komolyabb nagyot), mert a 2 hátsónak látja, ha megcserélem a jack-eket, akkor pedig természetesen ott jobb a hang.

  Van erre valami egyszerű megoldás, hogy megmaradjon a jelenlegi bedugott pozíció és mégis szóljon neki a youtube-ról a kis Logitechen is ha nem kapcsolja be a nagyot?

  Win10 pro 64bit az oprendszer :U

  Core i7 + GTX1080 Powa@2K IPS

Hozzászólok Aktív témák