Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • salapp

  őstag

  Off, az biztos, de azért leírom neked .-)
  Az elsőnél éjjel van, tök sötét (fényzáró roletták lehúzva), kinyitom a szemem, mert mintha meglöktek volna... Ahogy kinyitom, egy szürkésfehér fej-torzó teljes sebességgel nekemront. Felugranék, de moccanni sem tudok, a szívem úgy kalapál, hogy azt hiszem, kijön a mellkasomból, iszonyatosan fázom, minden egyes szőrszál, ami van rajtam, égnek mered. Mivel konstatálom, hogy nem tudok úgysem moccanni, még párszor kinyitom a szemem és "keresem" a jelenséget. Majd nagy nehezen elalszom.
  Persze reggel igyekeztem meggyőzni magamat, hogy álmodtam az egészet.
  Két héttel később megint éjjel, nem tudom, mi visz rá, de felébredek, kinyitom a szemem, látom, hogy előttem legfeljebb másfél méterre egy szürkésfehér torzó elsuhan. Na, itt meg tudtam moccanni... Gyakorlatilag felpattantam, fejpárna a kézbe, és fogalmam sincs, miért, felé suhintottam -Hagyj békén! felkiáltással. A következő pillanatban már a konyhában pihegek. Megint gondolkodom: -Hátha csak álmodtam. A konyha asztalon ott a fejpárnám.
  Iszom egy pohár vizet, várok kicsit, majd vissza az ágyba, de a tévé mögötti ledsorral és ki-kitekintgetve a szemhéjam mögül, míg végre elnyom az álom. A legijesztőbb, hogy egyáltalán nem azt éreztem, hogy "humán-entitás" volt, ami nálam kavart.
  Na, erre jött az erősítő bekapcs jó egy hónappal később. Gondolhatod...
  Bocs az offért, de hátha másnak is van ilyen.
  Megnézem, van-e "megmagyarázhatatlan" topik a PH-n.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák