Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Zoluska

  tag

  válasz kkp900 #928 üzenetére

  Egyiket sem hallottam, ezért nem nagyon tudok rá mit mondani a hangminőséget tekintve. A teszteket te is el tudod olvasni. Ha nincs lehetőség meghallgatni, akkor annyit tudnék mondani, hogy rendeld meg azt, amelyik neked szimpatikus, aztán ha nem tetszik, netes vásárlásnál van két heted elállni a vásárlástól.
  Nekem kicsit gyengusnak tűnnek ezek az erősítők. Normál hallgatási hangerőre elég, de nem vagyok benne biztos, hogy torzítástól mentesen képesek kihozni a maximumot ezekből a hangfalakból. Kérdés, hogy ez szempont vagy sem.
  Amiről beszélek, a hangfalak viszonylag mérsékelt érzékenységéhez párosuló papíron is szerény, valójában annál is alacsonyabb teljesítmény. 55 ill. 70W-os tápegység van e két elektronikában, szóval a valóságban szerintem tudnak kb. 2x20 W-ot. Összehasonlításképp: az említett Yamaha A-S301 190W-os tápegységgel rendelkezik. Tehát ha messzebbről és hangosan szeretnéd hallgatni a rendszered, akkor lehet, hogy ezek az erősítők kevesek lesznek a kívánt hangerő eléréséhez.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés