Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • zsoika

  addikt

  válasz Zoluska #794 üzenetére

  "Ezeknél is jobbnak sejthető a Taga" A Cambridge és a Yamaha a legjobban csengő név,de a Harman sem rossz hangú.... viszont silány alkatrészek miatt nagy a meghibásodás és hamar kifingnak. Mondjuk nem nagy összeg ezeket javítani de akkor is na.
  Ha Harman akkor inkább legyen a 3770. Az sokkal erősebb és többet is tud mint a 3700. Aprókon garanciásan 80eFt körül már meg lehet venni mert a Harman/Jbl gyárban dolgozók nagy kedvezménnyel tudják megvenni és olcsón el is adogatják .
  "Használtat is vennék, de nem nagyon találok olyat, amin van előerősítő- vagy sub kimenet, és 2.1-es rendszerhez kéne." Szóval ha olcsó, nagy tudású és elfogadható erősítő kell...amolyan mindenes akkor 3770.
  Sajnos én csak a Harman-t hallottam élőben mivel házimozim van (5.1-ben utazom) így sztereóhoz nem nagyon konyítok de amit tudtam leírtam.
  Mondjuk még ha hallottam volna mindet akkor sem biztos hogy neked az a hang jön be mint nekem. Ezért is kell hallgatózni és a legjobb ha otthon ,saját környezetedben (saját hangsugárzó, kábel, akusztika).

  A személyes vásárlással ez a baj sajna. Érdemesebb neten rendelni és 14napod van rá ha nem tetszik. Kissé etikátlan de szabályos ...ha nincs lehetőséged meghallgatni mindet egy helyen akkor csak ez marad. Bp , Győrött vannak boltok ahol meg lehet hallgatni őket , de szerintem Debrecenben is.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés