Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Zoluska

  tag

  Sziasztok!

  Olcsó D osztályos erősítőkkel van valakinek tapasztalata? Elsősorban Tangent Ampster BT II és Elipson MC Mini iránt érdeklődök. A Tangentről rengeteg jót olvasni, utóbbi viszont túl új ahhoz, hogy bármi érdemlegest találjak róla az interneten. SMSL AD18 volt még a kiszemelt, de a megbízhatóságától tartok, és kínai cuccot gariztatni nem szeretnék.
  Egyéb javaslatokat is szívesen fogadok. 2.1-es rendszer lesz, ezért szükségem van a sub kimenetre és jó lenne a BT (aptX) és beépített DAC, ezért nézem ezeket. Az egyéb járulékos funkciókra semmi szükségem, amit egy rádiós erősítő nyújtani tudni, és a kis méretük is előnyös, mert íróasztalon lenne a cucc. A sub kimenetből akkor tudok engedni, ha az elő- és végerősítő szétválasztható, tehát a subot be tudom illeszteni közéjük RCA-n keresztül (csak vonalszintű bemenet van a subon). Azt gondolnám, hogy ezek a puritán erősítők jobb minőséget nyújtanak, mint hasonló árú, de komplexebb sztereó erősítők, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a valóság. Class D-ről olvasni mindent, hallani viszont még nem volt alkalmam. Elvileg csütörtökön az Elipsont meg tudom hallgatni, de nem biztos, hogy lesz mihez viszonyítani.

  Lesz hozzá két állványos hangfal is, ebben is szívesen meghallgatom a véleményetek. Dali Oberon I és Monitor Audio Bronze 2 meghallgatását tervezem. Van még ebben a kategóriában (100-130e) valami, amit mindenképp érdemes meghallgatni?
  Kb. 20 m2-re lesz, de közelről lesz hallgatva, PC melletti rendszerként, kizárólag zenehallgatásra, viszont komolyzenétől technoig mindent élvezhetően kéne előadnia. A mélynyomó egy SVS SB12-NSD lesz.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés