Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • Den Hadnagy

  senior tag

  Sziasztok!

  Van egy Pioneer SA-760-as erősítőm.
  Jóféle régi cucc, nekem nagyon tetszik a hangja, azonban egyvalami nem hagy nyugodni.
  Tekintve, hogy 1980-as évekből származó erőlködő, nem tudom mennyit fogyaszthat...
  A hátuljára 220 v / 400 W van írva. Ez azt jelenti, hogy 400 W-ot vesz fel a konnektorból állandóan, vagy csak maximális terheléskor? Mert nekem napi 5-6 órákat megy, kb 10-15%-os terhelésen, és nem tetszik a gondolat, hogy netán ez ugrasztja le nekem a villanyórát feleslegesen :S
  Ha nem szól semmi, csak be van kapcsolva (tehát jelet nem kap), akkor is eszik ugyanannyit? Tehát a fogyasztás permanens, és független a terheléstől? Bocs a láma kérdésekért, nem értek az elektronikához.

  Csak elgondolkoztam, hogy vegyek-e netán egy modernebb cuccot az energiatakarékosság jegyében... bár mondom: a hangja nekem tökéletesen megfelel.

  Ha netán valaki ismeri a típust, bármilyen infót szívesen fogadok (jó-e a minősége, tartsam-e meg ha valami baja lesz, stb. - gondolom nem gagyi, ha oldschool japán :) )

  Előre is köszi.
  DH

  "Ha máshogy éled az életedet, azt a társadalom önmagában kihívásnak tekinti. Nem  kell, hogy árts, a másság félelmet kelt. Fél, mert rámutatsz, hogy máshogy is lehetne. Fél, hogy ha nem követed a normáit, a végén mégsem szakad rád az ég."

Új hozzászólás Aktív témák