Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • kamikaze boci

  őstag

  Én már építettem egy ilyen gépet, bár nem mindenben felel meg a topikindító elvárásainak.
  Ház: egy 486-os toronyból, hogy jól szellőzzenek benne az alkatrészek.
  Proci: 550-es P3 passzív.
  VGA: g4mx440se passzív tvout. Tele a piac passzív kártyákkal , pl. 9550-esekkel. Bár az is igaz, hogy egy ati chipsetes lap integrált megjelenítője nem olyan vészes.
  Táp: Codegen, bütykölt 12cm-es venti, 5 volton, az egyetlen ventilátor a házban.
  HDD: samsung sp1604n. (Amit a gumibakos csillapításról írnak a marketing szövegekben, kamu, az egyetlen megoldás a bölcsős rögzítés, de az sem tökéletes.)
  DVD: LG 4081B, de ha igazi csendre van szükség, akkor célszerű a HDD-ről futtatni a filmet.
  Hang: SB Live! különösen a mélyek tekintetében még mindig jobb, mint a legtöbb alaplapi integrált. Viszont valaki írta itt, hogy az alaplapi többnyire csak sztereo, ez szerintem manapság nem igaz.;) Az 5.1 a minimum.
  Hangfal: Genius HT5.1. Szép hang ennyiért.
  Egyszer beújítok majd egy távtunkolót is hozzá, de egyelőre nem hiányzik

  egyéb állatfajták

 • kamikaze boci

  őstag

  Hamarosan készül majd egy ismertető.

  Egyébként én nem csak DVD, zene lejátszásra használom a gépet, hanem éjszakai letöltésre (az Orionnál melyik gombbal lehet letöltést indítani?;)), beszélgetésre, archíválásra, második gépnek. Ha valamelyik kodekkel, lejátszóval nem vagyok elégedett, egyszerűen másik programot telepítek. Egy 4081B mindenféle adathordozóval elbánik, szemben a legtöbb asztali lejátszóval.Ha bármelyik komponens meghibásodik, kevésnek bizonyul, egyszerű és olcsó a csere. (Barátnőm éppen most vesz asztali lejátszót, mert meghalt a fejmozgatgó mechanika és többe kerülne egy javíttatás, mint egy új Orion, ami megint csak egy év egy hónapig fog tartani.) Ez a gép biztonságérzetet is ad, van egy másik kéznél, ha a nagyobb beadja a kulcsot.

  (Arról a jó érzésről inkább nem beszélnék, ami elfog, ha a saját ''kissé savanyú de mégiscsak az enyém >>média<<'' PC-re nézek.:) )

  egyéb állatfajták

Hozzászólok Aktív témák