Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
válasz SunMount3r #50745 üzenetére
(#50744) Patice , (#50745) SunMount3r
Köszi midkettőtöknek az infóáradatot. Én annó pont a 4k 60hz +HDR és HDMI 2.0 miatt váltottam, mert akkor úgy szóltak a hírek, hogy mindent tudni fog...vagy még türelmesnek kell lenni.
Egyenlőre tárgytalan vagyok mi legyen, türelmes vagyok mivel sok időm nincs vele foglalkozni, viszont akkor 2 tervem lehet.
1. terv: 2200GE (SunMount3r szerintem ezt szeretted volna írni) , és valami olcsóbb ITX-es lappal nyerő lehet
2. terv: Mostani gépet NAs-nak megcsinálom (OMV vagy Xpenology) + valami normális box pl.: Vero 4KTV vásárlás kb 3-4 hónapon belül meglesz nekem, mely HDR képes lesz, LED TV vagy talán ha összejönne egy LG OLEV(55B7V) nagyon örülnék neki.
Segítséget köszi ismét.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #50745 üzenetére
Mondjuk azért LE-n és Linux-on még van remény (most találtam): Gemini Pentium NUC review.
However, don’t expect any HDR capabilities yet. It’s still a long way before Linux can handle HDR content properly on x86 platforms. As far as I have understood, changes are needed in Linux kernel, the drivers and in Kodi. This is by no means trivial but I expect things to happen during this year anyhow. As I said before, there are indications that the Gemini Lake hardware supports HDR even if currently Intel has no plans to bring support for it in Windows. Ville Syrjälä, an Intel Open Source developer, posted a source code of a PoC that provides very experimental HDR support last December.
Persze ez csak egy feltételezés és egy vélemény, de azért lehet lesz belőle valami...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest