Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    Sziasztok!
    HTPC-t szeretnék építeni, a következő tartalomra:
    HTPC-t szeretném HDMI-vel az erősítőbe bedugni, mert a HTPC-ről zenét szoktam hallgatni foobarral, illetve filmeket MPC-HC-val.

    Viszont szeretnék egy felületet a Win10-es notebookomra, amivel elérem a HTPC tartalmat.

    Most notebook-kal van megoldva a film/zene úgy, hogy rá van kötve HDMI-vel az erősítőre.. hosszútávon ez a hercehurca, hogy ki-be van dugdosva napjában többször is, nem fog jót tenni a HDMI aljzatnak, tehát úgymond egy notebook kiváltását szeretném elérni, távoli eléréssel.
    Esetleg egy androidra való mobil alkalmazás se lenne rossz. De az csak hab lenne a tortán, a notebook-os win elérés is tökéletes lenne.

    Milyen olvasmány kell nekem ehhez? Egyáltalán megoldható ez? Milyen költségekkel számoljak?
    Nem akarok baromi nagy házat neki, egy kisebb valamit szeretnék, ami kulturált, nem egy szobát elfoglaló valami. :D
    Képernyőt max a beállításokhoz tudnék szerezni, mert amúgy projektor a megjelenítő, annak meg feleslegesen nem égetném a lámpáját, hogy minden HTPC bekapcsoláskor még kattintgatnom kelljen.
    Hanem mondjuk úgy, hogy zenét akarok hallgatni, akkor bekapcsolom a HTPC-t, ami mindig hozzá van kötve az erősítőhöz, a notebookon meg látom utána a felületet, és onnan tudok kapcsolni médiatartalmat.
    Megoldható ez? :D

    Eladó csúcs DLP házimozi projektor: https://hardverapro.hu/apro/projectiondesign_cyviz_f32_vizsim_mozigep_projekto_4/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák