Új hozzászólás Aktív témák

  • Patice

    Topikgazda

    válasz envagyok #45490 üzenetére

    Elsődlegesen nézzük a vasat: a 4k, 10bit miatt jelenleg ezt csak a J4205 tudná, vagy majd a megjelenő Kaby Lake procik. A tud-e RAID-et kérdésre nem a hardver a válasz, hanem a szoftver. Otthoni felhasználásra szvsz. teljesen jók a mai szoftveres megoldások, gyári NAS-ok is ezt használják.

    Amiket felsoroltál, azok az AC-s wifi AP kivételével mind megvalósíthatóak egy gépen.
    Fleto93-val (#45493) egyet értek, ehhez Ubuntu Server lenne ideális, mert a legtöbb szolgáltatás, amit szeretnél, az egy ún. headless szervert kíván, így nem kell a GUI-val foglalkoznia külön. Vgyis csak a Kodi-val.

    Ha van ingerenciád, türelmed és akaratod, akkor Linux + parancssor és neten találsz mindenhez megfelelő leírást. :K

    EGL-es Kodi leírása megadja az alapot, erre kell felraknod a többit, ha már úgy is egy terminált használtál a konfigoláshoz egy másik gépről.

    Mindez milyen házban férne el? Hát a 4 HDD kapásból korlátozza a szóba jöhető házak listáját + hogy ha még a TVheadend-hez tunerkártyád is van, akkor azt is bele kell majd raknod a gépbe. Vagy USB-s van? Én - a saját példámból kiindulva - Fractal Design Node 304 házat ajánlanék ehhez. A passzív működést meg szerintem felejtsd el. Sok lemeznek KELL az aktív hűtés!

    Eladó: Intel NUC J5005, Xbox 360, Daewoo Matiz, Lenovo dokkoló

Új hozzászólás Aktív témák