Új hozzászólás Aktív témák

  • Zozzy

    aktív tag

    Sziasztok!

    Három kérdésem is lenne: egy E350 Brazos konfiggal, ha szeretnék MVC3D-t lejátszani, akkor elég, ha veszek az integrált mellé egy erősebb videokártyát (HD6450 például), vagy ez így nem fog menni?
    A másik: vajon miért nem vált át nekem az XBMC 24Hz-re, mikor ez engedélyezve van neki? Eleinte működött rendesen a dolog, amióta nem, azóta két változás volt: K-lite codec pack frissítése, illetve erősítő csere. Utóbbit kizárnám a dologból, mert bekapcsoláskor szépen átengedi az 50Hz-es képet, amig a Win7 bootol, aztán kapcsol 60Hz-re, mikor már a rendszer felépült. Az erősítő egyébként áteresztő módba van állítva, de Direct-re kapcsolva sem változik a helyzet, azaz a 24p-s filmek 60Hz-en mennek. Kell nekem egyáltalán a K-lite codec pack XBMC mellé?
    És végül: Full SBS (azaz 3840x1080-as) mkv-t hogyan tudnék úgy lejátszani, hogy normális méretben jelenjen meg a TV-n? Felismeri a TV, hogy 3D képet kap, át is tudom kapcsolni 3D-be, de a kép mérete nem 1920x1080, hanem csak egy keskeny sáv, mivel a lejátszó eleve 1920x540-et csinál belőle ugye. A Half SBS-sel nincs ilyen probléma, ott csak arra nem jöttem rá, hogy a feliratokat hogyan kell beállítani, hogy ne a képernyő közepén kezdődjön, és bal oldalon folytatódjon.

    A válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák