- A Google miatt nem nőhet a DuckDuckGo?
- Így oldaná meg a hallucináló chatbotok problémáját a Google, közbeszól az Intel
- A titkosítás és a gyerekek miatt csatáznak a Metával a britek
- JavaScript topic
- Bittorrent topik
- Már George R.R. Martin is az OpenAI-t pereli a ChatGPT miatt
- Asustor NAS
- Java programozás
- Synology NAS
- Milyen NAS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
A marketplace így is tele van lopott profilos chatbotokkal.
Folyamatosan megpróbálnak átverni, úgyhogy engem taszít ez a jövőkép...[ Szerkesztve ]
"A.I. -t még nem láttam lámpavasról lógni. Politikust már igen.""Nem úgy bumpmappol a vízen az árnyék" "Szkrollozódik a paralax" Zöldíthetnek a kékek, ha a villanyóra vörösen izzik."
-
FireKeeper
nagyúr
szép új világ
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 IV || Ultrawide & SFF masterrace
-
válasz
FireKeeper #2 üzenetére
De nem kötelező részt venni benne.
Gondolom ki fog alakulni igény egy kevésbé AI-s, de hasonló funkciójú szolgáltatásra.
Valaki csak ki fogja használni a lehetőséget és megcsinálja.Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
-
Busterftw
veterán
Fizessenek a hasznalatert valamilyen formaban, garantaltan megoldodik a problema
-
enginev3.0
félisten
Tiktok mellett nem megy nekik az élet, hát ez van
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
ridiculous
tag
válasz
enginev3.0 #5 üzenetére
Mondjuk a Tiktok is ugyanakkora hulladék mint a FB.
[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]
-
GreatL
őstag
Elmúlt már a Facebook trendi időszaka... már senki semmi értelmeset nem rak fel, ellenben tele van hülye reklámokkal, amik egy TV-shop szintjén mozognak.
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
classic B
aktív tag
Ha meg akarja tartani a Meta a felhasználókat, csinálják meg "élhetőre" a platformot. Tényleg okádék a hírfolyam, minden harmadik bejegyzés reklám vagy számunkra "érdekes" ajánlás, javaslat. A marketplace hirdetésekre elsőként a csalók jelentkeznek, és hiába jelentem, nem foglalkoznak vele. A feltört fiókok visszaszerzése kínkeserves folyamat, ha egyáltalán sikerül. Support gyakorlatilag nulla. A webfelelületre és appokra is ráférne az optimalizálás. Sorolhatnám estig a problémákat..
A chatbotos baromságra semmi szükség, nem ez menti meg őket szvsz. -
enginev3.0
félisten
válasz
ridiculous #6 üzenetére
Egyetértek, de most az a trend, a többi meg kapálózik
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
nexplo
őstag
-
t72killer
titán
Mármint az időmet akarják? 20£/óra, és rajtuk lógok szívesen, akár heti 40 órában. Normáliséknál ez így működik. Vagy elhívhatom Zukiberget egy kis ingyen falfestésre?
Mindig meglep milyen sokan hiszik el, hogy van ingyen ebéd.
-
tordaitibi
veterán
Jaja.
Marketen 2 hét alatt 2x futottam bele teljesen jónak tűnő vevőbe.
Mivel 59 éve magyarul beszélek, méghozzá helyesen, rögtön feltűnt a gépi fordítás. Nem a helyesírással van baja, a mondatszerkezeten és a stilisztikán buknak meg. Nem olyan egyszerű ez a magyar nyelvI-n a pont hogy mindkettő teljesen profi Foxpost és GLS másolat oldalakra vitt, innen út egyenes vezetett a bankszámla adataimra kíváncsi kamu oldalakra.
Persze a weboldal a címsorba, aztaaa... ilyeneket ritkán látni url.Hiába jelented, 2 perc múlva megcsinálja a tízezredik kamureget és megy tovább az adathalászat.
[ Szerkesztve ]
-
-
nexplo
őstag
válasz
tordaitibi #12 üzenetére
Nem hiszem hogy valahogy ne lehetne szűrni ezeket
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
Alusky
junior tag
Vagy mondjuk normálisan meg kéne csinálni a Facebookot végre és akkor az ember nem hányingerrel használná.
25 Megás korlát Messengerben. Olyan minőségű képek és videók amik a 640x480-as PDA-mon állták meg a helyüket utoljára 10 éve. Üzenet nem szerkeszthető. Tetűlassú oldalbetöltések, beakadások 20 poszt legörgetése után, pofámba erőltetett kikapcsolhatatlan ablakok a hírfolyamomban ismerősajánlás, marketplace és hasonló címszavakkal, kikapcsolhatatlan és szundizhatatlan posztok a hírfolyamban, telefosott posztok a keresésekben ami nem is tartalmazza a keresőszót. Reportok leszarása, lopott fiókok sosem visszaszerzése, félreanalizált képek alapján kitiltások. Sorolhatnám még cukipofa a végtelen sok buggal együtt, erre kéne ráfeküdni, utána lehet vertyogni a többi baromsággal.[ Szerkesztve ]
Calamute Kennel - Renault Master 2.5 dCi120 & Renault Kangoo 1.9 dCi80 4x4
-
ddekany
veterán
-
adlersson
aktív tag
Amúgy kb. már csak a csoportok miatt használom a FB-t, ha lenne máshol egy helyen ennyi és ilyen méretű szakmai csoport, szvsz már én is dobbantottam volna. Kicsit visszasírom a fórumos korszakot (PHPBB, Invision stb.), mely annak idején az "alapértelmezett" közösségi média volt számomra, még úgy is, hogy mindre külön kellett regelni. Ezek idővel mind kihaltak, vagy csak a debilek maradtak, bár hozzá kell tenni, hogy számos, sokáig normális, barátságos hangvételű FB csoportban is egyre több a félkegyelmű.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
HThomas
senior tag
A Messenger desktop appot használom, (az is szar, de legalább nincs benne reklám), minden más FB-hoz köthető dolgot igyekszem kerülni.
Marketplace-szel nekem mondjuk pont jó tapasztalataim voltak, de az még régebben volt.
Az a szívás, amikor valami csak FB-n elérhető, na olyankor mindig anyázok magamban (pl kutyiskola oda tesz fel csak infókat pl az elmaradó alkalmakról).
Én nem értem azokat az embereket, akik a fél életüket ott töltik. -
kpbendeguz
addikt
ZX Spectrum 48K + ZX Interface 1 + ZX Microdrive + vDrive; Commodore 64 + 1541
-
enginev3.0
félisten
válasz
kpbendeguz #19 üzenetére
Engem egyszer bejelölt Tvparabola
De nem volt ismerős szóval nem igazoltam visszaA sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
nexplo
őstag
válasz
kpbendeguz #19 üzenetére
Bezzeg nekem sosem ír Krisztina
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
btprg
senior tag
Egy chat alkalmazás írása alapvetően nagyon egyszerű lenne. De amióta az az elvárás az egységsugarúak részéről (gondolom, ezért erőlteti minden platform ezt a baromságot), hogy a chat alkalmazásban hanghívást, videóhívást, ötezer féle animáló matricát lehessen használni, és ezen kívül mindenki szeretné, hogy az elküldözgetett 10GB-nyi kép meg az összes history a végtelenségig visszamenőleg legyen eltárolva és bármikor egy kattintásra bármilyen eszközön betöltődjön, a mobilinternetet se szívja le 1 perc alatt... Hát, egyre bonyolódik a dolog. És ehhez hozzájön a mai programozási divat, hogy egy rakás egymásra épülő bugos foshalom library-val van minden megoldva, mert már annyira túltolták a komplexitást, hogy képtelenség lenne hozzászagolni ezek nélkül, és persze mindez tegnapra kell. Na ezért fos a Messenger.
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
Új hozzászólás Aktív témák
it Állítólag a Meta fő célja most az, hogy megtartsa a felhasználókat, és azok minél több időt töltsenek a szolgáltatásai előtt. Ehhez AI-alapú chatbotokat is bevetnek.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- iPhone topik
- OLED TV topic
- A Google miatt nem nőhet a DuckDuckGo?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen2 14" FHD IPS i5-1135G7 Iris Xe G7 16GB 256GB ujjlolv IR kam WIFI 6 gar
- Eladó egy új állapotú, garanciás YAMAHA AG03 USB külső hangkártya / keverő!
- Lenovo ThinkPad T490 - I5 8265U/16GB/512GB SSD/ Magyar bill/ÁFÁ-s IPS Kijelző
- Eladó egy új, bontatlan Govee RGBIC Night Light éjszakai fény/hangulatfény/bluetooth hangszóró!
- SAMSUNG 125CM LC49HG90DMRXEN 49" GAMER CSÚCS MONITOR ! akció
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest