Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
És könnyebb lett az ellentámadás (jobb egérgombbal véd, rögtön ballal visszatámad), de nehezebb a master strike (ellentétes irányból kell megkezdeni). Igazuk volt, amikor azt mondták, "easier to learn, harder to master".
Én szinte látom magam előtt, hogy 200 órán át verem az acélt az üllőn és gyártom a kardokat.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
creedszl
senior tag
Úgy szeretnék ezzel a gémmel játszani de az egynél is totál kifogott rajtam a harcrendszer. Képtelen vagyok beleszokni...Talán egyszer.
Hulligaaan
-
nubreed
veterán
Nagyon jó hír, hogy nincsenek vagy alig vannak bugok a játékban. Már nem is tudom melyik Youtuber videojában láttam, aki kapott review kódot, 60 órát játszott már a játékkal, ez azért nagyon jó. Ettől függetlenül lesz day 1 patch, már dolgoznak rajta a fejlesztők.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
gyimger
őstag
Előrendeltem a Goldot. Idénre elleszek vele.
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
Televan74
nagyúr
Nálam ez most első körben kimarad, majd később pótólom.
Január végétől a a Final Fantasy VII: Rebirth -et játszom. Utána meg az eltolt Assassin’s Creed Shadows -t veszem meg(remélhetőleg nem módosítják a dátumot és tényleg megjelenik 2025. március 20. -án).
Nem az első helyen szerepel a játék, olyan másod élvonalbeli. Ha nincs más amivel játszanék, akkor megveszem kategória.Mindenbe beleugatok!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 3
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...