Új hozzászólás Aktív témák
-
realme
junior tag
Remélem hamarosan kapható lesz.
Ryzen5 5600X-MSI MEG B550 Unify- 2X8GB DDR4000Mhz- RX7800XT.
-
Hun'reeth
őstag
Én még az 5600X3D-nek is örülnék de sajna azt se lehet kapni sehol kis hazánkban.
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
villamos
őstag
Minden attól függ, hogy mennyivel lenne olcsóbb ez a selejt itthon, mint a teljes értékű termék. Mert ha nem sokkal olcsóbb, pl kevesebb mint 10k, akkor nem feltétlenül éri meg.
Korábban nézegettem az 5600X3D USA -beli árát amikor kijött, és számolgattam. Megpróbáltam nagyjából belőni (ÁFA +ilyenek), amire kb. emlékeim szerint olyan 12e Ft -tal kevesebb ár jött ki, mint az akkor aktuálisan kapható 5800X3D -re. Ez alapján nem nagyon lett volna akkor itthon annyira jó vétel...Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
KROK640
veterán
Amúgy jó lenne, ha MO-n is kapható lenne, de ahogy ismerem a szerencsénket a sok ÁFÁval meg mindennel pont a lényege a jó ára menne a levesbe
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
addikt
Fura egy adatsor...
5800x3d masszívan veri a teljes Zen 4 non X3D proci palettát.
Más tesztekben valahol a 7600x körül van. Itt a 7950x-et és 7700x-et is lazán veri.
Majdnem a 9700x is meglett.12900K és 13600K szintén túlteljesít.
5950x-nek majdnem megvan a 7600x.
Így elsőre ennyi.
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
freeapro
senior tag
Ha jól belövik az árát, akkor erre a procira érdemes lesz az AM4 rendszert váltani.
-
KROK640
veterán
A ~ 335 €uro már elég messze van a 299 $-tól. Majdnem olyan messze mint onnan a 7800X3D ára, ami erősebb és biztosan jobban eladható lesz majd amikor ezek futnak kifelé. Az általad vázolt lehetőség kb akkor jó, ha valakinek kifejezetten direkt 7600X3D kéne, amiben pont az ára lenne a fantázia. Esetleg ha borzasztó ritka cucc lenne, akkor valami gyűjtőnek lepasszolni, de annyira azért nem ritka, aki akarja megtudja venni.
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
GodGamer5
addikt
Ha jó árban lesz egy ilyet, vagy egy 7800x3d-t beújítok lassan.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Cassi
senior tag
A 7600X3D-nek annyi a bűne, hogy olcsóbbra és gyorsabbra sikeredett, mint a 9700X és 9600X. Ezért el kell ásni egy nem túl feltűnő helyen.
Olyan ez, mint amikor a 2. számú versenyző leelőzi a rossz formában levő 1. számút, ezért beszólnak neki rádión, hogy álljon félre és hagyja elmenni. Gyönyörű. -
realme
junior tag
-
-
Robitrix
senior tag
az 1 szálas teljesítményben is erősebb a 7800x3d, mint az 5600x3d. na azért nem sokkal
Nagyjából 3%-kal szálanként. És a 7800X3D órajelei is jóval magasabbak(ebből eredően persze a fogyasztás és a hütési igény is. 4,1/4,7 Ghz vs. 4,2/50. Ghz. Az első 65 watt TDP a nagyobb meg 120 watt TDP. mondjuk az össz telejsítmény nem teljesen lineáris azért. elvben a 33%-kal több mag és a nagyobb órajel hatása csak részlegesen érvényesül az össz teljesítményben . a 7600x3d csak 30,5%-kal gyengébb összteljesítményben. Bár az szintetikus tesztekkel van mérve, ahol nem jön ki a 3D cache hatása. AZ csak a memóriából gyakran újratöltött Cache és nagy mennyiségű adat esetében érvényesül, mint ami egy játékprogram. Sima kódokban még lassabb is a 3D caches CPU. Árban viszont csak 45 dollár van nagyjából köztük. Nagyjából úgy 10% az árkülönbség. Listaárban. Szóval csak az ár miatt nem éri meg a gyengébbet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Test Drive Unlimited Solar Crown
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- Asztrofotózás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...