- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Vámnyomás alatt India, teljes piacot akar az USA az Amazonnak
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Linux kezdőknek
- Linux Mint
- Mobilinternet
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Padavan firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabakaa
aktív tag
Nem az első reklám cikk mobilarénán, aminél nincs megjelölve, hogy reklám cikk.
-
Garada
őstag
Minden vágyam a túlárazott kaja, rendszerhasználati díj és magas kiszállítási költség mellett mást is ilyen helyről rendelni.
-
Hajrá-hajrá!
-
janeszgol
félisten
válasz
LosBlancosRM #7 üzenetére
Én elhiszem, mivel sok munkám volt életemben és tudom ,hogy úgy is működnek, ahogy a videóban van. Engem nem ért váratlanul.
Hajrá Foodora! Az még korrekt. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
LosBlancosRM #8 üzenetére
Ez olyan, mint koncertjegy vásárlásnál a "kényelmi díj meg a rendszerhasználati díj."
Amúgy ha tehetem, lesétálok a sarki étterembe egy napi menüért. Legalább megvan a testmozgás is. -
LosBlancosRM
őstag
válasz
bollokcs80 #5 üzenetére
Szerencsére eddig egyszer volt külföldi futár, annak kiabálni kellett, mert a házszámot se ismerte fel. Én inkább a "két sarokra" 1000ftos szállítási díj + kényelmi wtf díj + borravaló kombotól hányok. Adakozz ulrajnának-ot meg se említem.
Mondjuk én örülök minden ilyen káros dolognak a drágulásának. Rákényszerít a tudatos(abb) vásárlásra.
-
Szena67
aktív tag
Feltöltős mobil kiszállítva mi? Többször kellett kisegítenünk utcán sétálva futárokat. Kedvesek ezek a robogós külföldiek, de nem beszélnek nyelveket. Egyszer kezembe adta a telefonját, hogy beszéljek a címzettel.
De legalább életképesek, a jég hátán is megélnek.
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
LosBlancosRM #2 üzenetére
Én nagy ritkán rendelek egy-egy adag kaját munkahelyre, de agybajt kapok a futárjaiktól. Azt hogy magyarul nem tudnak, egy dolog. Hogy angolul se (még "basicenglish"-t sem), az már gáz.
-
válasz
LosBlancosRM #2 üzenetére
Mert a másik közvetve nyúl le milliókkal a külföldieket?! Nem akarom mentegetni a másikat, de az hogy késik a fizetéssel határozottan nem megy ligában van azzal, hogy milliókkal nyúlnak le.
-
judas13
addikt
Se sajtburit, se orrcseppet, se feltöltős mobilt. Reggel inkább magam mászom el a Tescóig mint tőlük bármit is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Wolton már a Yetteltől is lehet rendelni, egyelőre a tesztüzem zajlik három helyszínen.
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest