- SQL kérdések
- Video konvertálás
- macOS PC-re
- [Re:] Sokan váltanának a saját autóról a bérelhető önvezetőre
- UPC: analóg / digitális TV, internet, vezetékes és mobiltelefon
- [Re:] Kínában kötelező az arcszkennelés az új SIM kártyához
- Windows 10
- Banggood
- [Re:] Még több adatot kap a Magyar Honvédség
- Adobe after effects
-
- Utoljára frissítve: 2018-06-28 01:11:11
IT café
Topic összefoglaló:
Hozzászólok Aktív témák
-
KFChicken
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki én is beszálltam a klubba. Egy TP x220, PE4L és egy GTX 560Ti hármassal csupán néhány kérdésem lenne a témában tapasztaltabbakhoz. Mert bár elolvastam a fórum minden bejegyzését még mielőtt beléptem volna. Nem emlékszem, hogy olvastam volna, ha igen akkor hol, melyik fórumbejegyzésnél volt.
-Mire jó a két pines kábel?
-A 24 pines ATX csatlakozóval ellátott pcb az fixen zárja a táp megfelelő csatlakozóit a bekapcsoláshoz
-Ha külön kapcsolót szeretnék rá tenni azt hova érdemes bekötni?Azt hiszem így elősre ennyi. De biztos lesz még?
Az első teszteken túlvagyok egyébként és egész szépen muzsikált. De akkor még egy ideiglenes PC tápról futott a kártya, azt pedig nem szereltem ki a gépből csak a megfelelő kábeleket vezettem ki az adapternek és a kártyának és a bekapcsolást a gép bekapcsolása jelentette. De ez amolyan 0. próbálkozás volt.
-
KFChicken
tag
Értem, de valamiért inkább egy külön kapcsolóra voksolnék. Bár nem tudom megmagyarázni, hogy miért.
Más. Lehet, hogy én nem voltam elég alapos, de az nvidia vezérlőpultban sehol sem találtam meg az optimus beállításait. Vannak egyáltalán ilyenek vagy automatikusan kapcsolja az egészet? Jelenleg azt sem tudom, hogy egyáltalán működik-e vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
KFChicken
tag
Közben a tápok kérdéskör minden szinten megoldódott. Egyrészt rájöttem hogyha a 24 pines kapcsoló panel ON állásban van akkor elég a táp kapcsolóját használnom, ez így tökéletes. Mert van külső kapcsolóm, de nem kellett semmit sem mókolni. Legalábbis itt nem.
Másrészt (ez itt nem merült fel) a kábelezés is kiforrta magát. Köszönhetően a tápon volt 3 sata, 1 molex, 1 4pin p4, és egy 24 pin atx így nem igazán volt ideális...
Köszönöm a segítséget. Azért könnyen lehet, hogy lesznek még kérdések. Mert a szoftveres részét még rendbe kell tenni, mert most nem 100%os.
-
KFChicken
tag
Kissé komolytalanul, ha kicsi kell akkor GTX 670 mini illetve GTX 760 mini.
De igaz nem kicsi de a p8600 is egész jól meghajtotta a GTX560ti-t.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Redmi Note 8 és 8T
- Adblockerek a PH-n
- DJI topic
- World of Tanks - MMO
- [Re:] Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- [Re:] G33 lap + Xeon E5405 + 8Gb ddr2 félgép eladó!
- [Re:] GA-EP43-S3L + Xeon E5440 + cooler + 4x2 GB DDR2 RAM + GeForce 9600 GT
- Anime filmek és sorozatok
- Folyó- és bankszámla, online vásárlás, külföldi bankkártya használat
- További aktív témák...
- Radeon™ RX 580 GAMING 8G (Hibátlan , szép állapotban) 1 hó garral ...
- ROG STRIX-RX470-GAMING RGB (1 ventilátor cserélve , hibátlan állapotban) 1 hó garral !!!
- AMD Ryzen 7 2700, dobozos, bontatlan + játék és game pass kód
- A4Tech Bloody B120
- INTEL D815EPEA2 lap + Pentium3-1000mhz proci +hütő + 512mb Samsung PC133mhz sdram