Új hozzászólás Aktív témák

  • Simba86

    senior tag

    Sziasztok!

    Elnézést kérek, ha olyat kérdezek, ami volt már kérdés, de remélem lesz olyan, aki tud nekem válaszokkal szolgálni az alábbi kérdésekre:

    Dell E6410-es gépem van i5 M560-as CPU-val és egy első generációs Intel HD integrált GPU-val, ami azért rendesen visszafogja a gépet, ha a 3D-s teljesítményt nézzük.
    Néztem specifikációkat a gépről, de egyértelműen nem találtam meg, hogy eGPU-val milyen szintű teljesítmény-növekedést tudnék elérni, mert nem tudom, milyen az expresscard csatoló a gépben.

    Szóval vki meg tudná írni nekem, hogy mondjuk egy VTX HD7750-es kártyával (ami azért eléggé low-end kategóriának számít tudtommal) mennyire tudnám felturbózni a gépet?

    Pontosan miket kellene vennem hozzá, hogy ez megvalósítható legyen és mennyibe fájna? (vegyük úgy, hogy VGA-ra nem kell költenem)

    Köszönöm szépen a válaszokat előre is!

    Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11

Új hozzászólás Aktív témák