Új hozzászólás Aktív témák

  • Chrystall

    senior tag

    Na emberek, pozitív fejlemény van, meghökkentő csavarral. A Probook-on továbbra is error code 12, de HP620-on 2-2 pozicióba állított jumpernél elindul a boot, és fel lehet telepíteni a GPu-t, bár kellett párszor próbálkozni, mert el-el akad az installer. De csak feleröltettem a drivereket, ám utána error code 43 van. DE!!! Ha betöltés után elaltatom a Windows-t majd felébresztem, akkor megy!!! Átvált külső LCD-re, és megy az Nvidia vezérlőpult meg minden.

    De azt nem tudom mennyire jól. Mert próbáltam a Sony Vegas-t, és a preview ugyanúgy szaggat benne, mintha az Intel Express chip hajtaná. Pedig látja a Geforce videókártyát. Bár lehet a teljesítményt a gépben levő T4500 proci fogja vissza.

    Egyéb érdekességek:

    -a külső kijelző mellett a Laptopon is megmarad a kép, és a nyíllal át lehet rá menni a külső monitorból, de ott nem lehet csinálni semmit, mert csak a háttérkép látszik, semmi menü meg ikonok. Ez hogy lehet?

    -az Nvidia control panel megy, de ha felveszem a felbontást fullHD-re, honályos a kép, ez hogyhogy? Nehogy már ezt ne bírja a GTX.

    -a GPU ID-Z nem látja a kártyát és openCL bugot jelez, a Geeks viszont látja.

    Most egyáltalán funkcionál a gyorsabb hardver a kártyán, vagy csak bizonyos dolgok, mert gyanús a Sony Vegas meg a homályos FullHD felbontás után?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák