Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Kirrr #1979 üzenetére

    Van egy vadiúj Beast EXP v8.3-as adapterem és egy PE4L 2.1b-m is.
    Nem omlik össze a Gen2 beállításnál a Windows, hanem a Setup 1.3 beállításokat (tehát abból indítani oprendszert) nem tudom betölteni.

    (#1981) Tenken
    Szétszedtem az egész laptopot, kipakoltam belőle mindent, alaplapot áttakarítottam, procit és hidakat újrapasztáztam, az EC csatlakozót megtakarítottam alkohollal, kapott egy kevés fújást is. Minden más funkció megy mint állat, kivéve ez a mocsok 2.0 nem jön össze. :)
    Amúgy ha kiveszem az adaptert a csatiból (élő win alatt) majd visszadugom, gyönyőrűen átvált Gen2-re a CPU-Z-ben, viszont utána minden 3D progi azt mondja hogy nincs 3D képes videókártya, tehát meghajtani már nem tudom).
    Annyi változás történt, hogy rápattintottam a GT660-asom is, szépen P&P az is, ugyanúgy Csak Gen1-en megy. Most abban maradtam magammal, hogy ha lesz lehetőségem mostanában egy Gen2-es EC-vel szerelt laptopot tesztre is megkaparintanom vásárlás előtt, akkor újra ráfekszem a dologra, plusz próbálok szerezni tesztre egy másik alaplapot.
    Ennyi izzadás egy nyamvadt CS:GO-ért... :D

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák