Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Chaser #1635 üzenetére

    Nem feltétlen a téma legokosabbja szokott a Topikgazda lenni (erre én vagyok az élő példa :B ), hanem aki elég elhivatott hogy csinálja. :K Na utóbbival szoktak bajok lenni, saját tapasztalatból mondom hogy azért kell áldozni szabad időt a topikodra, még akkor is ha csak frissíted az infókat rajta. Emiatt olyan nagy tülekedés nincs a dologért, ráadásul extra jogokat sem kapsz érte (az elhivatott moderátor aspiráns nyáladzó tinik így lemorzsolódnak), tényleg melózni kell rajta. :)

    " De lattam fentebb valakinel T510 nem ment."

    T510-em van GTX660-nal. Nem megy, nekem a processzor miatt (három számjegyes i5). Megpróbáltam procit cserélni, de az alaplappal is vannak gondok. Érdemesebb inkább egy ajánlott konfiggal próbálkozni mindenképp.

    (#1636) gyurex17
    Az aktívabb fórumozókat bosszantja és idegesíti ha az ide tévedők olyat kérdeznek, ami már százszor le lett írva, sokszor csak 5-10 hozzászólással régebben.

    (#1638) ADAM1337
    Milyen proci lesz a T400-asban? Megsúgom: gyenge. :(
    Én bohóckodtam X200, T400 konfigokkal, plug & play ment mindegyik, csak masszívan laggoltak a játékok.
    Szerintem keress olyan alapgépet, amiben egy nem első generációs i7-es van.

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák