Új hozzászólás Aktív témák

  • kzsolt00

    tag

    Dell E6420:
    A teszem ideje alatt:
    I5-2520m
    4GB RAM
    Express card
    nincs dvga
    eGPU: GTX 960

    Nekem egy olyan kérdésem van, hogy lehet e különbség két azonos típusú gép között.
    Hazse ajánlására vettem egy Dell E6420-as gépet, egy olyan verziót, amit ő is ajánlott, amibe NINCS dedikált vga, csak egy integrált intel grafikus mag a processzorba. (hd3000)

    Elmondása szerint ennél a modellnél SEMMIT nem kellett varázsolni, bedugom a express card slotba az eGPU-t, az felismeri, feltelepül a VGA driver, és gyakorlatilag kész.

    Az én esetemben pedig nem jó valami.

    Két teszt esetem van, mert nem értem nagyon rá még. Egyszer sikerült úgy életre bírni, hogy az egpu eleve be volt dugva már, és úgy kapcsoltam be a lapost. Ekkor a gép saját kijelzőjén NEM adott képet, hanem eleve a külső kijelzőn. Ekkor megnéztem eszközkezelőbe és a VGA-nál kizárólag a GTX 960 volt, a hd3000 abszolut meg sem jelent.
    Itt az érdekesség, hogy amint elkezdtem volna BÁRMILYEN vga-t terhelő alkalmazást végrehajtani, azonnal eltünt a kép. Tehát nem életképes.

    Második eset mikor csatlakoztatva van az eGPU és az eszközkezelőben ott van a HD 3000 hibátlanul az eGPU-n pedig a 12-es hibakód, ami ugye DSDT probléma és DSDT override-al meg lehet oldani.

    Ezt meg is fogom tenni, és remélem utánna már jó lesz, a kérdésem inkább arra irányul, hogy hogy lehet az, hogy neki teljesen plug"n"play, nekem viszont nem, és elméletileg a két gép típusa megegyezik.

    Az uj 1.3 as setup 1.x kínál valami kellemesebb megoldást a DSDT-re esetleg?

Új hozzászólás Aktív témák