Új hozzászólás Aktív témák

  • eszement24

    aktív tag

    válasz kzsolt00 #1293 üzenetére

    Helló!

    Köszönöm a válaszod! Valóban igazad van, csak azt hittem, hogy expresscard foglalat van benne, valójában picimaci (pcmcia). Itt az adapter meg is néztem, létezik hiszen mint kiderült pont ezt vettük (expresscard/34 to pcmcia adapter) de igen, nem történik semmi.

    Közben sikerült szerválnom egy laptopot, amiben szintén 34es adapter van,(dell xps studio 16) bedugtam a kártyát, viszont azt veszem észre, hogy maga a mini hdmi kábel simán kirántja belőle. Gondolom ez nem normális. Fogtam, meg olyan szögbe raktam, hogy ne húzza ki, de így sem történik semmi. Mert az egyik videón láttam, hogy elméletileg bootoláskor bejönne egy választó képernyő és ott lehetne ki-be kapcsolgatni dolgokat,(bár az egy pe4h, tehát egy olyan hasonló riser adapter mint amit én vettem) de itt betölt a rendszer és ennyi. Szóval lehetséges, hogy az expresscard is rossz, ezért is keresek valakit akinek szintén ilyenje van és ki lehet próbálni. (A vga az tuti jó és a táp is működik)

    Amúgy itt van a videó, amin látszik. (mellesleg az 560Ti ból volt 2gbos??)

    Akkor azt mondod, hogy az usb-s vonalat hanyagoljam és ne vegyem meg a mini pci-e to pci x1 átalakítót sem? Mert abba menne az a kis lapka aminek a végén az usb 3.0 van és az usb csak az adapter és ennek az x1-es lapkának az összeköttetésében játszik szerepet.

    Amúgy mi értelme felhasználni mind a kettő slotot? (nekem is kettő van benne és pont úgy helyezkedik el, ahogy a videóban)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák