Új hozzászólás Aktív témák

  • Tenken

    őstag

    válasz Gzolo #1267 üzenetére

    Én alapból elitebookra esküszöm, nekem is az van. :) Tehát a választás jó. I5 is képviseli azt az átlag szintet amivel érdemes neki állni. Említett vga viszont felejtős kategória. Annál a meglévő igp is nagyobb erőt képvisel. Ha nagyon olcsón akarsz valami használhatót, akkor legalább egy gtx 560 ti szintet ajánlok.
    Azok már néhány nyarat megértek, valami még működő darabot biztos találsz olcsón. Viszont ez esetben eladáson már nem érdemes gondolkodni.
    Ha jót akarsz, akkor megalkudsz aprón vagy akcióban egy 750Ti-re sok garival. Azt biztos el tudod adni még pár év múlva is.

    Beast-et meg én annyira nem ajánlom. Nekem ugyan nem volt, de TI-s topicban nv alatt nem bírja a gen2-es sávot biztonságosan. Ami mellesleg nem meglepő hír, mert másik cégnek -blpus- sem sikerültek a csatlakoztatható kábeles megoldásai eddig. 1-1 gpuz kép még nem jelent semmit. Egy 3d mark alatt már vissza fog váltani, vagy force mellett egyszerűen kiakad. AMD-nél nem tudom, mert nem olvastam, de ebből kiindulva feleslegesnek érzem az egész ancúg erőltetését.
    A legjobb, amit vehetünk egpu kategóriában még mindig a jó öreg pe4l...

    (#1266) Williamgrant:
    Sima 660 csak 192 bites verzióban van, ahogy a Ti-s változata is. 670 volt 256-al. Ahol mást olvasol az elírás, vagy átverés. Típusnak általában ASUS-t mondanak. A DirectCU-s hűtés elég jól sikerült és megbízható, de igazából mind jó. Pár fok ide vagy oda. Egyedül talán a gigát mondták, hogy zörögnek, de ott se mind, meg amúgy a teljesítménye annak sem rossz. SZVSZ rossz vásárt egyik custom hűtőssel sem teszel.

    (#1263) Simi37:
    Nekem volt mindkettő. Nagy különbség nincs real-world alkalmazásokban. Szintetikus tesztekben erősebb a régi, de játékokban úgy is a driver számít a legtöbbet, abból meg az újabb maxwellt gyúrják jobban. Emelett ott a durván alacsonyabb fogyasztás és emiatt durván hűvösebb kártya, vagyis jóval nagyobb élettartamra is lehet számítani. A végső döntés igazából egyéni preferencia kérdése, de ha objektív akarsz maradni, akkor nem érdemes a fejlődéssel szembe menni.

    [ Szerkesztve ]

    "Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

Új hozzászólás Aktív témák