Új hozzászólás Aktív témák

  • tenaijo

    tag

    válasz Amiga #7522 üzenetére

    Nincs jó SBC = olcsó a fodder
    Jön egy jó SBC/leakelnek egy jó SBC-t = drágább a fodder

    Bedobok pár tippet a "közösbe", amivel a snipe-oláson kívül a legegyszerűbben tudsz coint csinálni, hátha... Papiktól előre is elnézést kérek.

    TOTW idén a legegyszerűbb:
    Nincs fix totw supply wl rewardból, csak a 83+ pick, amiből elég hamar kifogy az átlagember, mert nem jön annyi alacsony rating (82-83) játékos, hogy pl a mostani napi 3db 84*5-öt folyamatosan tudják rakni, csomóan veszik -> 25k+ egy TOTW játékos jelenleg
    Ha kifutnak azok az sbc-k, amibe tömegével kell rakni ezeket, általában beesik 20k alá. Veszel belőle egy adagot, vársz, majd eladod 25k körül. Ha jó SBC jön, akkor nem ritka, hogy 30 fölé is felmegy a release utáni órákban. Ezt gyakorlatilag hetente lehet ismételni, olyan ütemben jönnek. Rá kell nézni néha.. Jókor venni, jókor eladni..

    Másik:
    Böngészed a futbint, rászűrsz egy adott, neked kényelmes ársávra, végignézed a játékosokat. Megnézed a top5 eladási árat. Ha az első jóval olcsóbb, mint a többi, akkor valószínűleg nem azon a minimum áron fog elmenni, de ezt játékon belül le tudod csekkolni, hogy miből mennyiért van a piacon. Sokan a futbin árat veszik alapul, és nem néznek rá ingame, ezért kirakják az ottani minimumon/alatta. Rá lehet nézni párszor az adott kártyára, amíg nem frissül az ár.

    Ezen kívül 600 féle módszer létezik, a fenti két példában szinte 0 rizikó van. Az elmúlt években népszerű chem style-os cumó idén kevésbé működik, mert kb minden offmeta kártya qs áron megy.
    Én amúgy jelenleg 100db Pasquereau-n ülök, mert szerda éjfélkor 87-ről 90-re fog fejlődni.
    ~22-24k-ért vettem darabját, jelenleg a legolcsóbb 90-es fodder 35k+. (Csak hogy legyen miért beszólni :DDD)

Új hozzászólás Aktív témák