Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Lehet jobban megérte volna már hetek óta TOTYra gyűjtögetni. Mint pl Matt:
1100+ packnál jár.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
Topikgazda
Kiraktam egy totw picket, hogy legyen inform a 83*10-hez, de dobott egy Szoboszlait. Lehet evozni kellene. Viszont már van egy Szoboszlai evom, ami a sima lapjából lett csinálva. Ilyenkor fogja engedni az újat vagy kukába kell dobni a régit?
-
Digestive
veterán
-
miro.
senior tag
De o igy nem jatszik. Ez igy mar egy munka,egy elfoglaltsag.
Ez igy nem szorakozas.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #4255 üzenetére
Ne szorakozz mar, azonnal huzd ki. Nekem is megvan a 85-os evo Szobo, de egy hete probalok vadaszni egy if lapot belole, hogy fel tudjam huzni azt. Plusz kiraktam vagy 30 if picket csak azert, hogy beadja Szobot, de semmi. Barmennyit fizetnek erte, de eselytelen, plusz pickbol sem adja be. Ha neked beadta, halalkodj, es huzd ki kurvagyorsan.
-
miro.
senior tag
válasz EA's hit #4262 üzenetére
Nekem mondjuk tavaly megerte. Ramost,Xabi Alonsot,Zidanet kiraktam ingyen a packokbol.
Nyitottam egy Stoichkovot,plusz jott egy toty Militao,Hakimi,Donnarumma plusz az olcsobbig fajtabol egy Bremer,Pedri.Most elkezdtem ZZ-t mert egyszeruen mindenbol mar duplicatet kapok.
Az elso negy sbc sikerult is,illetve a 89-88-88-88 ingyen.
Kurva totw kell 4,az a szivas.
Ha koltok ra coint akkor sztem a hetvegi wl utan kb meglesz.
Most ugyis koronas lettem parommal,szoval ebben az evben mar nem dolgozom,lesz ido ilyenekre.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
Nandinagy
addikt
Ez az egyik véglet a másik meg a haverom akinek volt 600 packje azt nem kapott egy darab TOTY-t sem Én meg kiraktam 100 upgradet és jött egy Modric. A Ramos,Pogba és társaihoz igazából nem kell pack opening csak tudatos sbczés. Ha nem raksz ki minden lutri packot(főként ikon és hero pack) akkor simán kitudod rakni majd akkor is ha jön hasonló. +Egyébként az upgradekből úgyis tele lesz mindenki fodderral.
-
Digestive
veterán
-
-
thebigK
addikt
válasz Kristof_94 #4268 üzenetére
nem vagyok benn biztos, hogy engedi, nekem volt egy evo cesinha lapom, és mikor elakartam kezdeni a másikat, amivel disznó lap lesz, kiírta hogy már van egy evolved lapom belőle, szóval a másikat quicksellezni kellett
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
stilo18
addikt
Tegnap a másik kisfiamnál durrant Hamm kisasszony..
Mentem vele egy két kört... brutál jó lap
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
Szigma70
addikt
Nálam is, ha nagyobb lap jön, az már dupli, ki kell raknom valakit.
Dalglish az egyetlen megérős.Érdemes még vele foglalkozni? Szemre jó lap egy ideig
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
thebigK
addikt
válasz Szigma70 #4271 üzenetére
én abszolút ajánlom. Nem olcsó, dehát ilyen statokkal melyik másik lap (ikon) az? Pace elég, shooting fullos, dribbling fullos, passz elég, nem vele kell indítgatni, stamina elég, 5* WF, finesse+-t nem kell bemutatni, de a sima trivela, technical, quick step is hasznos nála, plusz szögletet, szabit a deadball miatt érdemes vele nyomatni
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
stilo18
addikt
Thunderstruck Katoto..
Tegnap nyert a PSG a női Bajnokok ligájában.Ez bele számít a fejlődésbe vagy csak a hazai ligás mérkőzések?
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
gjoe
addikt
válasz Szigma70 #4271 üzenetére
Én tegnap fejeztem be, nekem eddig tetszik.
Inkább fix lapot rakok ki mint a lottó. Évek alatt még egy lottón sem kaptam semmit. Már nem is próbálkozom.
Én is azért kezdtem el mert nagy lapokból kb mindig ugyanazok jönnek. Modric, kroos, bruno f, dias, rodri. Mintha más 86 feletti gold lap nem létezne. -
homerhamm
addikt
Ekkora köcsög mocsok retkedék szemétláda undormány fosláda játékot még életembe nem nem láttam.
És még technikailag is egy hányinger, vagy a szerverről dobál ki, vagy beragad a töltőképernyő.Kedves EA Sports Vancouver Canada, igazán büzke lehetsz magadra!
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
bubuska10
senior tag
Ez az új, Eusebio SBC igencsak elgondolkodtató. Sztem megéri, de momentán 1 db 89-es fodderem sincs. Meg hát lesz rá 2 hónap, h kirakjuk. Ti mit gondoltok erről?
-
EA's hit
őstag
Vegre megszant a jatek, az elso ikon up Suker, de gyorsan beleraktam a masodikba, abbol meg Garrincha erkezett 1,5 eve messze a legjobb ikon nyitasom.
-
Digestive
veterán
Anyád
-
miro.
senior tag
válasz Kristof_94 #4284 üzenetére
En kivettem sbcbol.
Semmivel se tobb,se kevesebb,mint barmelyik mas.Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
prannk
őstag
Ez a ucl kane azért ilyen olcsó mert annyira szar lap?
[ Szerkesztve ]
-
prannk
őstag
85 pick. Nem rossz
-
Digestive
veterán
[Eto'o-val] jóban leszünk.
A kis tündibündi meg továbbra is parádés.
[ Szerkesztve ]
-
Giantpumpkin
csendes újonc
Amikor vezetésnél nekiáll hátul passzolgatni azzal mit lehet tenni? Valahogy rátudom küldeni az egész csapatot? Mert egyedül futkározni ott nem ér semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest