Hozzászólok Aktív témák

 • válasz Szipi #381 üzenetére

  Elnézést! Emiatt nem kell megvárnod a véglegeset! Mert az ASIO az ilyen, ezzel nem tudsz mást csinálni. Ráadásul szerintem baromira nem fogod hallani azt amiről most beszéltél. Próbáltad már, hogy kapcsolgatod ide-oda és keresed a különbséget? Ha igen és hallottad a különbséget akkor értem hogy miért akarod ASIO-n hallgatni. Ezek felett ahogy schawo is írta, az emu nem konvertálgat.
  A recsegés meg az XP és a gép körüli energia menedzsment marhaság. W7 óta nem csinálja. Azaz csak ultra ritkán. Próbáld ki, hogy lekapcsolod a BIOS-ban az energia menedzsmentet, a procinál beállításoknál. Ha jó akkor már csak egy külső progi kell amivel win alól tudod beaszkurálni az órajeleket. Mint pl AMD-nél a K10-10.5-ösökkel, a K10stat nevű progi állítgatja a win helyett a feszkót és az órajelet. Sokkal pontosabban lehet vezérelni a dolgokat. Így ha elindítok valamit ahol tudom zavaró ez a pattogás/szaggatás, ott beállítom fixre az órajelet.

  re: (#380) schawo
  Ezzel teljesen tisztában vagyok. Nem azt mondtam, hogy rossz. Lehet félreérthető voltam. Csak hátrány. Ezért jobb ha két hangkeltő van a gépben, egy ami mindig directsound-on van és semmit nem tud, de bármikor lehet vele melózni, de semmi komoly (alaplapi) és egy másik ami jó minőséget hoz amivel a komoly munka történik, ASIO-val. Ez lehet akár egy ASUS Xonar, vagy X-Fi is. Az ASIO4ALL-al az alaplapim már 6ms-et tud win7 alatt :Y .

  [ Szerkesztve ]

  Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Hozzászólok Aktív témák