Új hozzászólás Aktív témák

  • kuruczz

    tag

    válasz Degeczi #7091 üzenetére

    Kicsit gyerekesre vettétek a figurát...

    Szerintem két dolgot kell tisztázni:
    Jelenleg két olvasó van magyarországon, a Kindle, és a nem Kindle.
    Nincs is ezzel semmi baj.
    Ezért, ne akarjátok meggyőzni egymást.
    A másik, hogy mindenkinek a maga pénze, és a maga szórakozása, ezért megkövetelendő a másik tolerálása. Nekem soha nem lesz Kindle olvasóm, egyszerűen azért, ami körülötte kialakult, és ellenszenvessé tette.

    És mivel elvárom a toleranciát, kérek mindenkit, ne bizonygassa, hogy mennyire fontos a mindenevőség, vagy a szuper garancia a másikkal szemben... Ezen a fórumon ajánlani kellene, nem bizonygatni.
    Egyszerűen engem pl. nem érdekel az Amazon felhője, saját felhőt használok és SD kártyát. Személy szerint utálnám, ha azon kellene gondolkodnom, hogy az olvasón van-e a kérdéses könyv...
    Továbbá igényelem a fizikai gombokat, oly annyira, hogy hajlandó voltam átalakítani az elvárásaimnak megfelelően az olvasót (akkor is, ha mások szemében ez gányolás), mivel az olvasó van értem, és nem megfordítva...

    Mint többször ajánlottam, ezen a fórumon jó lenne egy "Népítélet"-szerű részt létrehozni, ahol kiélheti mindenki a benne rejlő büszkeségét. Persze ennek a megvalósítása sokkal nehezebb, mint arról beszélni, hogy bi-bi az én bátyám úgyis erősebb.

    Bár az egészséges vitának is van helye, csak hát ez itt nem vita, hanem egyszerű győzködés!
    Nyilván ezért nem írogatunk az utóbbi időben itt páran...

Új hozzászólás Aktív témák