Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
válasz Flashget #9180 üzenetére
Rendben én elfogadom a te álláspontodat is, másoknak esetleg véleménye erről ?
De szerintem s meglátásom szerint mivel multitaszkos operációs rendszer pl a Win 7és van elég memóm (4Gb) íráshoz (cd/dvd/Blu-ray) X2 II 250 Athlon elegendő processzor teljesítmény Legalább az egyik írom megbízható tesztképes (is) Plex 880Sa
ezért kicsit fura hogy csak üljek és írás alatt még egy nyavad winamp vagy egy total commander sem futhat sőt a netet sem böngészhetek.Ez számomra igazán elfogadhatatlan 5-10 évvel ezelőtt még igaz lehetett a buffer nélküli cd írók korában de ma már hihetetlen.
De lehet hogy én vagyok kicsit butuska és nem hozzáértő.
De az álláspontodat furcsának tartom.
UI: mivel már léteznek 2-4-6 magos processzor is, s külömböző memória címekre elkülönítet memória helyre kerülnek az írandó adatok s ez s a íróban lévő puffer is ami 2-4- 6 MB is lehet gondoskodik arról hogy gyorsan és pontosan jussanak el az adatok az íróhoz s az íróban onnan pedig a lemezre.
De ebbe jobban nem mennék bele.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Toshiba KIOXIA XG8 1TB M.2 Gen4 NVMe SSD! 7000-5600MB/s
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP)
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- 4TB CRUCIAL P3! GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, ÁRON ALUL! 0 óra, 0 GB!
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest