Új hozzászólás Aktív témák
-
prabhu
senior tag
Ez a jobb minőség papíron jól hangzik, de kétlem, hogy meg is valósul.
-
Necroman_Mk2
senior tag
A nagy kérdés inkább az, hogy a kevesebb tartalom mellett továbbra is megtartják-e az egész évados bulk feltöltést, vagy áttérnek ők is a konkurenciánál használt, heti 1-2 epizódos kiadásra. Mert ezzel is tudnának úgy spórolni, hogy közben ne tűnjük a mennyiség kisebbnek; max. a mindent azonnal megnéző hardcore réteg fog morogni emiatt.
#1 prabhu Főleg, hogy eddig is volt egy csomó minőségi, azaz kritikailag elismert sorozatuk, amiket viszont egy évad után elkaszáltak.
#16 btprg +1
#23 BonFire Pláne, hogy háttérzajnak egy rádió vagy telefon is tökéletesen megfelel.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Doki42
őstag
Lassan visszatérek a torrentezéshez….
Hónapja van nincs mit megnéznem ezeknél sem.Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
István89
tag
Én sajnálom ez a döntést, pláne a dokumentumfilmeket, mert voltak köztük nagyon jók, pl a Tinder-csaló vagy a Ne szórakozz a macskákkal. Mondjuk napestig lehetne nézni, mert van bőven rajta jó tartalom, csak idő nincs rá.
A filmek tekintetében szerintem sokat javult a helyzet mióta ráálltak a saját filmekre is , én nem láttam annyira rossznak a helyzetet, de tény vannak gyengébb eresztésű filmek és sorozatok is, de ezért jó a netflix, mert szerintem itt a legnagyobb választék, így ha valami nem jön be, indíthatod a következőt és mehetsz tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
it Átalakítja a filmes részlegét a Netflix, több vezető távozása mellett a filmgyártást is befékezik.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L560 - i5-6.Gen I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L580 - i5-8350U I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pavilion Power 15 - i7-7700HQ I 16GB I 256NVMe + 1TB I GTX 1050 I Cam I W11 I Gari!
- Patika Mac Audio Power Star 69.3 eladó!
- Iphone 13 pro 128 gb - 17 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest