Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

  • aerol

    tag

    Sziasztok,

    Egy Raspberry 4-en (4GB) futtatok docker-t, benne pár alap dolgot, pi-hole, transmission, plex, watchtower és portainer. Pár hete kipróbáltam plex-et, egész jó, de vmiért iszonyat zabálja a Pi-t. Elindítom és mind a négy mag közel 100%-on pörög, még akkor is, ha semmit nem nézek rajta. :F
    Pár napja haddent említette meg a jellyfin-t, mint plex és emby alternatívát. Gondoltam kipróbálom. Viszont valamiért nagyon nem akar összejönni. :O

    Portainer-ben látom, hogy elindul a dolog. Viszont, amikor beírom a böngészőbe a Pi címét 192.168.69.116:8096 konkrétan azt kapom, hogy a webhely nem érhető el, A http://0.0.0.0:8096/ weboldal ideiglenesen nem érhető el, vagy véglegesen új címre költözött.

    Ellenben Transmission, ugyanezen az ip-n, csak más porton simán bejön.

    A docker-compose fájlom így néz ki:

    version: "2.1"
    services:
      jellyfin:
        image: ghcr.io/linuxserver/jellyfin
        container_name: jellyfin
        environment:
          - PUID=1000
          - PGID=1000
          - TZ=Europe/Budapest
          - UMASK_SET=022
        volumes:
          - /media/WDHDD01/docker/jellyfin/config:/config
          - /media/WDHDD01/docker/transmission/downloads/complete:/data/movies
          - /opt/vc/lib:/opt/vc/lib #optional
        ports:
          - 8096:8096
          - 8920:8920
        devices:
          - /dev/dri:/dev/dri #optional
          - /dev/vcsm:/dev/vcsm #optional
          - /dev/vchiq:/dev/vchiq #optional
          - /dev/video10:/dev/video10 #optional
          - /dev/video11:/dev/video11 #optional
          - /dev/video12:/dev/video12 #optional
        restart: unless-stopped

    Próbáltam devices nélkül, akkor se volt jó. Portainer-ben a log így néz ki:

    [s6-init] making user provided files available at /var/run/s6/etc...exited 0.
    [s6-init] ensuring user provided files have correct perms...exited 0.
    [fix-attrs.d] applying ownership & permissions fixes...
    [fix-attrs.d] done.
    [cont-init.d] executing container initialization scripts...
    [cont-init.d] 01-envfile: executing... 
    [cont-init.d] 01-envfile: exited 0.
    [cont-init.d] 10-adduser: executing...
    -------------------------------------
              _         ()
             | |  ___   _    __
             | | / __| | |  /  \ 
             | | \__ \ | | | () |
             |_| |___/ |_|  \__/
    Brought to you by linuxserver.io
    -------------------------------------
    To support the app dev(s) visit:
    Jellyfin: https://opencollective.com/jellyfin
    To support LSIO projects visit:
    https://www.linuxserver.io/donate/
    -------------------------------------
    GID/UID
    -------------------------------------
    User uid:    1000
    User gid:    1000
    -------------------------------------
    [cont-init.d] 10-adduser: exited 0.
    [cont-init.d] 30-config: executing... 
    [cont-init.d] 30-config: exited 0.
    [cont-init.d] 40-gid-video: executing... 
    [jellyfin-init] Pi Libs detected loading
    [cont-init.d] 40-gid-video: exited 0.
    [cont-init.d] 99-custom-scripts: executing... 
    [custom-init] no custom files found exiting...
    [cont-init.d] 99-custom-scripts: exited 0.
    [cont-init.d] done.
    [services.d] starting services
    [services.d] done.

    Van valamilyen ötletetek, hogy mit rontok el? A vicc az, hogy a pc-n virtualbox-ban létrehoztam egy debian-os vm-et, docker-rel jellyfin-nel és portainer-rel és ott simán megy. :Y

    Előre is köszi a segítséget :R

    Nokia 3310 - SonyEriccson w200i - Nokia N8 - Honor H60-L04 - Xiaomi Mi 8 /128 black

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés