Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Windows 11
- JavaScript topic
- Videó stream letöltése
- Sony Vegas
- Mikrotik routerek
- Vajon lenyomta már népszerűségben a Bing a Google keresőjét?
- A gamerek már veszítettek a Microsoft elleni Activision-harcban
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Nextcloud esetén simán megoldottam, mert volt leírásom, illetve ott a szükséges portokat (HTTP:80 és HTTPS:443-at) átengedtem a routeren és probléma nélkül üzemel.
Owncloud esetén ugye alapértelmezetten 8080-as poron átjön ami tök jó, de szerettem volna SSL-t, és amiatt a HTTPS-es 4443-as porton akartam átengedni, de sajnos nem sikerült.
Lehet hogy valamit elcsesztem a leírás alapján, de majd hétvégén megnézem.
Ugye ezért rossz ha több eszközről tesztelek, mert mindenhol port átírányítást kellene alkalmazni, ami a routerben egyszerű de Dockerben nem biztos (mármint a konfigurálásban)Portrainer-t azért szerentém megtanulni/alkalmazni mert OMV-ben a Dokcker arra fog épülni és így könnyebb lesz a menedzselés, illetve a backup, mert most nincs más csak ha parancssori mókolás ha konténert akarok lementeni és nem újra konfiglni.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek a legolcsóbban, egyenesen a Microsoft-tól - 2390 Ft-tól!
- World of Warcraft 15th Anniversary Collector s Edition bontatlan
- Bitdefender Antivirus Plus és Total Security - "kedvező ár márciusban is :)"
- Online Védelem a legjobbaktól. Vásárolj VPN szolgáltatást kedvező áron! (PIA, Cyberghost)
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest