Legfrissebb anyagok
- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Mentik az emberek a kriptovagyonukat, a Binance durranhat ki legközelebb?
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Nekem is tervben van / félig-meddig kész egy nagy összefogó cikk úgy mindenről is
Hol akadtál el az HTTPS/TLS -sel kapcsolatban? Biztos meg lehet oldani "gyári" Nextcloud stílusban is, de a legegyszerűbb szerintem / nekem az volt, hogy az amúgy is már meglévő nginx reverse proxy mögé bevágtam és kész is
Portainer-t is használok, viszont én kizárólag felügyeletre / log nézegetésre. Sajnos a deploy egyelőre docker-compose 2.0 -t tud max. kezelni én meg 3.2 verziót használok, sokkal rövidebb, implicitebb, meg talán voltak is dolgok amik csak vele jöttek be
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új prémium hirdetések
- STEAM-en aktiválható maradék játékok baráti áron! - CSERE IS ÉRDEKEL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó PC-s játékok
- Windows, Office licencek a legolcsóbban, egyenesen a Microsoft-tól - 2390 Ft-tól!
- Online Védelem a legjobbaktól. Vásárolj VPN szolgáltatást kedvező áron! (PIA, Cyberghost)
Új ingyenes hirdetések
- Windows 10 Pro 64 bit Hungarian 1 COA gyári bontatlan ,nem lekapart,sértetlen serial matricás!
- Sins of a Solar Empire: Rebellion, Batman: Arkham City - Game of the Year Edition
- Eladó! STAR WARS Jedi: Survivor Electronic Arts (EA)
- Eladó! Egy utolsó darab The Last of Us Part I Magyar felirattal!
- Ubuntu Shipit lemezek
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest