Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • aicon

  senior tag

  válasz stigma #320 üzenetére

  Köszi, ismerem
  nekem ennél sokkal egyszerűbb és szimpatikusabb a jwilder féle nginx-proxy, mindent megcsinál automatikusan, a traefik meg kér egy csomó állítgatást, hasonlóan a linuxserveresek megoldásához, mindkettőt próbáltam, elvetettem, de attól még jó lehet.
  jwiderhez csak egy docker-compose.yml fájlt kell csináljak, beleteszem ami kell (web szerver, mariadb, meg amit az alkalmazásokból ki akarok (ki kell) engedni a netre, pl home assistant, nextcloud) és egy docker-compose up -d parancs kiadással mindent megcsinál, egyszerű a képfájlok frissítése, stb... minden a 443-as porton megy ki routerből.
  a 443 portot figyeli a fail2ban

  Pixel:
  Fejlesztői, gyakorló és teszt dolgokra én a Virtulalbox-ot használom, arra mehet egy ubuntu, vagy akár az openmediavault (ebben benne van a docker+portainer), win alól meg kezelem.
  nem tudom, hogy erre gondoltál?

  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ ======== Microsoft WMO, Logitech Gamer egerek olcsón ======== https://hardverapro.hu/tag/aicon#aprohirdetesei

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés