Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • stigma

  addikt

  (#317) szuszinho : Igen köszi megoldodott szépen megy azonos network-ön.

  Viszont aki rákap valamire :DDD nem hagyja abba, ezért újabb 1-2 apró problémám van, amire egyenlrőe nem találtam megoldást sajnos.

  Mi van akkor ha olyan konténert akarok kiengedni ami:
  - át van irányítva másik portra
  - nincs átirányítva másik porta , de az elérési útlánál van egy /admin vagy /login rész is.

  Mondom az egszerűbb változatot, ami a sima transmission, mely 9091-es porton van.
  Ezt kiprobáltam subdomainként (transmission.stigmavb.duckns.org) és subfolderként is (stigmavb.duckns.org/transmission) mely elsőre pikk-pakk működött..

  De mi van mondjuk ha
  1. plex -et akarsz preserve proxyzni : ugye http://ip:3240/web felületen éred el, ott van a legyártott subdomain és subfolder fájljaim de egyikkel sem megy és biztos a /web miatt
  2. pi-Hole: ugye it ha mondjuk 88:80 és 8443:443-as portokra irányítod át a pi-hole akkor http://ip:88/admin lesz a belső hálón , de kivülről szerintem megint a /admin lesz a hunyó
  3. airsonic...itt már a sallangor nem írom le, belső hálón ugye http://ip:4040/login és szerintem a /login lesz a hunyó.

  Próbálok még keresgénini , plexre ezzel próbálkoztam, amit már linkeltem ,de sajnos ezzel sem ment sajnos(se subdomain, se subfolder)

  Ha bármi segítséget tudtok azt megköszönöm. Az itteni konténereket példaként írtam, mert pl.: a pihole-t nem biztos hogy kiengedném netre, a plex-et meg máshogy is el lehet érni.

  ....Oneplus 8 / Xiaomi Mi Pad 4...

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés