Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Megérett a világ a pusztulásra...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
flashpointer
őstag
hatul ahol kijon a levego se felejtsek el betomkodni, ne csak elol ahol bemenne.
-
Danipicur2
tag
Akiknek nem volt az RGB-s gépház kellően karácsonyfa, azoknak ezzel kellően meglesz majd a karácsonyi hangulat szeptemberben Szellőzés kit érdekel?
[ Szerkesztve ]
-
Károly85
kezdő
Érdekes, voltak is ilyen "pixel" gyerekjátékok, azon csodálkozok hogy a többi gyártónak még nincs. Fiatalok körében, akiknek még van fantáziája népszerű lehet.
-
zsirfecske
addikt
már csak az a baj, hogy a Deepcoolt bannolták az egész EU/US régióban. az én fekete CH160-am pl ritka mint a fekete holló. egyetlen darab van belőle aprón, az is fehér és nálam, mert anno kettőt vettem amíg még kapható volt.
-
Károly85
kezdő
válasz zsirfecske #6 üzenetére
Igen, azt olvastam hogy szankciókat kapott az USA-tól a DeepCool, de azt nem hogy ez automatikusan EU "ban" is lenne.
-
zsirfecske
addikt
a CH160 mint akkori legújabb nagy dobásuk megjelent EU-ban május közepén, de nem a rendes disztributori hálózaton, csak az Amazon EU oldalain. 1-2 nap alatt kifogyott és azóta nincs, nem is volt, nem is lesz.
szóval ez legalábbis az adott termék esetén elég erősen EU ban szagú. USA-ban meg ki is van mondva. azt nemtom, hogy az azóta újonnan megjelent termékeiknél is ez van-e, de felteszem csak úgy lenne értelme, mert a régi cuccaik kaphatók gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen