Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
,,Korábban a Disneynél akciócsoport tanulmányozta az AI alkalmazását."
Lucasfilms esetében is felállithatnának egy ilyen akciócsoportot mert amit azok elértek bő 10 év alatt, én nem tenném ki az ablakba.Elég csak a legutóbbi remekművükre gondolni, idő is volt rá, pénz is volt rá, mégis sikerült az eddig sem túl magasan lévő lécet leverni(The Acolyte).Világos hogy a filmekkel és sorozatokkal elsősorban 8-10 éveseket célozzák hogy megvetessék a szülleikkel a mindenféle Star Wars Merchendise terméket(igy nem probléma hogy disney+ része veszteséges a dolognak), amit képtelen vagyok megérteni hogy ezekkel párhuzamosan miért nem forgatnak 16-os korhatár besorolású, felnőtteket célzó filmeket (Zsivány egyes,Andor, , Faller Order, Jedy Survivor, utóbbi 2 elkészültéhez a Disney-nek vajmi kevés van).Ennyi idő alatt ez nagyon karcsú, plusz én szerettem a Mandalory 1-2. évadát de az a hype ami volt körülötte abszlút indokolatan ha összevetem az akkor piacon levő konkurens sorozatok minőségével és mennyiségével, 3. évadra ki is fújt a francba a Disney receptúra, a többi sorozatuk még eddig se húzta, ilyenkor mutatkozik meg hogy valós mélység nélkül milyen hamar kifogynak a mondanivalóból.Pedig a forgatókönyvekben volna potenciál, ezzel a szemlélettel nem lehet őket kiaknázni.
Új hozzászólás Aktív témák
it Olyan ágazatot hozott létre a Disney, ami az AI és az AR használatát koordinálja a jövőben.
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest