Új hozzászólás Aktív témák

  • cascada

    senior tag

    válasz catty21 #9029 üzenetére

    Szia!

    Kicsit érthetetlen számomra néhány kérdésed illetve kijelentésed! :) Először is:
    az adsl mitől kábelnet?
    Az ADSL nyilván nem kábelnet! A Digi LAN Net pedig nem ADSL. Lehet, hogy arra gondolsz, hogy PPPoE-t használva tárcsáz be és kap IP címet? Ez egy nagyon jó dolog, mert így nincs fix IP címed. Bármikor kérhetsz új IP-t, ez egy hatalmas előny a fix IP címmel rendelkező user-ekkel szemben. Ennek inkább örülj! Ha az zavar, hogy rá kell kattintani egy ikonra a csatlakozáshoz, akkor vagy Router a megoldás, vagy egy egyszerű inditópultos ikon elhelyezéssel automatikusan megoldható a csatlakozás..

    Másodszor, amit nem értek:
    ott tartunk, hogy a fibernet modemmel és switch-csel együtt is gyorsabb volt, mint a digi.
    Pedig ott az átlag 6/1Mb volt, itt az átlag, ami jön az max. 35/18Mb.

    Azt írod is, hogy most a sebességed 35/18Mbit. Ez szerintem még mindig gyorsabb, mint a 6/1Mbites Fiberneted!

    Hol próbáltad a sebességeket? Speedtest hülyeségeket mérhet. Az is lehet, hogy a processzorod nem bírja a Flash-t rendesen futtatni, már amiatt is hibás mérés eredmények születhetnek.

    Ügyfélszolgálat csak akkor foglalkozik sajnos veled, ha a http://speedtest.digikabel.hu oldalon is lassú sebességeket lehet mérni! Ha megvan a garantált 8/4Mbites sebesség, akkor sajnos nem fognak veled foglalkozni, mert a 80/25Mbit az csak az elérhető maximális sebesség. Ők csak a minimálisan meghatározottat kötelesek szolgáltatni.
    Sajnos én is így jártam. Reklamáltam az alacsony feltöltési sebességem miatt (400kB/sec), majd visszaírtak, hogy ez megfelel a 40/20-as net minimális 3Mbit-es sebességének, úgyhogy én is így jártam. Szívás tudom de nemtudok mit tenni én sem :(
    Nyilván náluk van valami globális szerverprobléma, mert 2-3 hete ment maxxal a sebességem bármikor. Csak reménykedhetünk benne, hogy meg akarják majd egyszer találni a hiba forrását és orvosolják azt :(((

Új hozzászólás Aktív témák