Új hozzászólás Aktív témák

  • ricolan

    csendes tag

    Sziasztok!
    Unokaöcsémnél most álltak át FTTH-ra. Ezt a Fiberhome "csoda" kütyüt kapták. Bridge-elték alapból, de régi 10/100-as routere van és nem tudta kihasználni az új sebességet. Mondtam neki, hogy állíttassa a digivel vissza, mert ez a Fiberhome igazából egy router+modem (legalábbis akkor még azt hittem, hogy működhet. Nem is volt semmi gond, amíg csak az Ő gépe meg pár wifis eszköz volt rádugva. Viszont nem értettük, hogy ezek az eszközök miért nem látják egymást, mivel egy ip tartományban voltak. De annyira nem volt égető a probléma, ezért nem is foglalkoztunk vele idáig. Most bekerülne a hálózatba egy NAS (UTP-vel), de sehogy sem tudtuk elérni semelyik eszközről sem. Akkor lett gyanús, hogy itt a hálózattal lesz valami probléma.
    Tényleg létezik az, hogy ez a Fiberhome elszeparálja egymástól az összes hálózati eszközt? Ha igen, akkor be lehet valahogy állítani neki, hogy ezt ne tegye?

    összes hirdetésem: http://bit.ly/3tVVsxY phmegbízhatóság: http://goo.gl/cb7evm vaterás visszajelzések: http://goo.gl/9ne7Ar

Új hozzászólás Aktív témák