Új hozzászólás Aktív témák

  • Ajtonion

    lelkes újonc

    Sziasztok!

    Most kötött a digi gigabites FTTH netet, cat5e kábellel közvetlenül rádugtam az általuk adott ZTE F660RV1 gigabit portját egy gépre, de az oldalukon levő speedtest nem nagyon megy 600 fölé.

    Esetleg ezzel van valakinek tapasztalata, egyszerűen ennyit tud a ZTE F660RV1 és kéne venni egy jó routert vagy valami nem lesz oké az ő oldalukon? Nem gondolnám, hogy a hálózat a ludas, mert többféle pár méteres cat5e kábellel is kipróbáltam és állandóan ez az eredmény.

    Azt jól látom, hogy az F660RV1 wifi az ilyen 50 mbit körüli letöltést tud csak produkálni (a feltöltés 90 körüli? Melléállok az eszközzel és ennyit mérek. Benéztem az F660RV1 admin felületére és nem nagyon találtam olyan beállítást, amivel ezt egy kicsit feljebb tudnám tornázni. Ezen is csak egy jobb router segít? Az 50 nagyon furán alacsonynak tűnik, hamár gigabites internet.

    Illetve elkezdtem routereket is nézegetni, itt féligmeddig off, de ehhez a nethez az ASUS RT-AC66U B1 és az ASUS RT-AC68U közt tapasztalnék érdemi különbséget? Beleférne a drágább is, de azért ha pont ugyan azt kapnám, akkor nem adnék ki rá plussz 15ezret feleslegesen.

    Előre is nagyon köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák