Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolt501

    nagyúr

    válasz Jackx #53027 üzenetére

    Nem pont az a probléma, hogy az admin login nem változtatható meg, és sokszor a wifi jelszó is vissza képes állni az alapra már egy újraindítástól is.
    Azt sem minden ember kéri hogy bridge módban kerüljön a router, mert sokaknak nincs saját routerük, vagy nincs is szükségük ilyen eszközre, mert csak böngésznek pl idősebb emberek nagy része csak kapcsolat tartásra és információ szerzésre (pl. újság és hírek olvasása) használja a netet.
    Több ismerős is a szolgáltatói eszköznél maradt, még olyan is aki szokott torrentezni is de nem az az elsődleges nála, és nem nagyon tud vagy akar erre áldozni anyagiakat.
    Amúgy meg ha jól tudom sok olyan szolgáltató létezik a világon ahol nem tudod a szolgáltató eszközét kikerülni, és sok esetben nem is teszik még kérésre sem bridge módban az eszközt.

    Jó lenne tudni a törvényi oldalát annak ha egy szolgáltatói eszközről követnek el bűncselekményt és az köztudottan a szoftverének a hibája miatt történik akkor az előfizetőt miben érinti a dolog, mert meg fogják járatni az 100%-os, és az is biztos hogy a bíróságon egy jó ügyvéddel szét lehet az ügyet cincálni, de az is biztos hogy elég kellemetlen ha pl. pedofil tartalmak megosztása miatt citálnak be valakit a rendőrségre és a bíróságra illetve az otthoni gépeit és telefonját lefoglalják hónapokra és minden rajta lévő adatot átnéznek, hogy tuti nem te vagy e az elkövető, és próbálod bizonyítani hogy nem te voltál az elkövető... na mire az ügy végig fut az illetőnek nem hogy a nettezéstől de az élettől is elmehet a kedve az biztos.

    [ Szerkesztve ]

    ''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Új hozzászólás Aktív témák