Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz McLaca #5046 üzenetére

    Kezd igazolodni a mondas, hogy olcso husnak hig a leve, ugye anno a HDSNET kapcsan is voltak szep, meg kevesbe szep idoszakok, egyszer ugy gondoltuk milyen szerencsesek vagyunk, hogy ilyen sebessegu netet akkoriban olyan olcson adtak, aztan 3 evig semmit nem csinaltak csak az arakat csokkentettek, mire vegul ugy ereztem mar magam a 2/1-es netemmel mintha a kokorszakban lennek.
    Egy vicc az egesz amit tortent, teljesen stabil netbol egyik naprol a masikra nehezen hasznalhato lett, letoltesi sebesseg 20%-a megint elkoltozott, szinkronban egy katasztrofa, letoltes mellett magas a packet loss emiatt a weboldalakat csak tobbszori probalkozas utan tolti be, vagy sehogy (windows update oldala legalabb 3 perc amig betolt), online radio adas nem folyamatos, percenkent bufferelni kezd.
    Multhet elott meg szinkronban ment maxon mellette volt 0% packet loss es weboldalak meg online radio is ment minden problema nelkul.
    Gonoszkodni akarnak azt mondanam, a Huawei-ek tulmelegedtek ;] , de ma mar nem volt kanikula es semmi nem valtozott, raadasul a feltoltessel nincs semmi gond, mehet maxon nincs packet loss, weboldalak siman bejonnek elsore es gyorsan, online radio nem bufferel.

    Hab a tortan, hogy ilyenkor juliusban mennek a legtobben nyaralni, tehat az kizart a halozat hirtelen tulterhelodott, ha meg valamit csinalnak nem artana jelezni, hogy legalabb tudjuk atmeneti dolog.

    Az a vicc az egeszben nem vagyok egy mass letolto, megis rohadtul zavaro az egesz, hogy eppen letoltok valamit, akkor minden massal problemak vannak.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák