Új hozzászólás Aktív témák

  • bLaCkDoGoNe

    veterán

    válasz Necc #3737 üzenetére

    Nálunk tavaly ősszel kábelezték be a házat, azóta még nem húzták be a kábelt. Azóta felhívtuk párszor az üfsz.-t, hogy mégis mikor várható a dolog. Szeptemberben "még az ősszel"-t mondtak, novemberben "jövő év január"-t, januárban februárt, februárban márciust. Márciusban még nem hívtuk őket. :)

    A gondom nekem ezzel csak az, hogy akkor erre az időre behúzattam volna valami netet szeptemberben (akkor költöztünk ide), mert nekem a munkámhoz is kell a net, és természetesen amellett is használjuk. De mivel konkrét időpontokat neveztek meg ("talán" és "nem biztos" nélkül), ezért csak egy T-mobilos mobilnetet vettem, hogy azzal kihúzom azt a néhány hónapot. (Direkt Domino-sat, hogy ha jön a Digi, ne kelljen még mellette a mobilnetet is fizetni.) Jelenleg ott tartunk, hogy havonta fizetem a 6k-kat az 5 gigás csomagért, szeptember óta. Ha tudom, hogy semmi nem lesz itt belátható időn belül a Digitől, akkor behúzatok valami olcsó netet, ennyi pénzért egy éves hűséggel 4 megabitet kaphattam volna.

    Tehát engem az zavar, hogy az üfsz. miért mond olyanokat, amik köszönő viszonyban sincsenek az igazsággal. Ha azt mondja, hogy egyelőre nem tudja megondani és bizonytalan mert ezmegaz, azt megértem és elfogadom. De csacsiságokat ne beszéljenek és igérgetni se ígérgessenek felelőtlenül, mert azt nem szeretem.

    "«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

Új hozzászólás Aktív témák