Új hozzászólás Aktív témák

  • McLaca

    őstag

    Én nem emlékszem, hogy nálunk az ÁSZ kötötte volna a drótot, tekintve, hogy a társasházi elosztódobozok még nem plombáltak, 25 éve ez még nem volt szokás. Emlékeim szerint simán a digisek kötöttek a méretlenre, az viszont biztos, hogy már jóval előbb fizette a digi a mi házunkra is a teljesítménydíjat, mint ahogy valójában fogyasztott (ezt első kézből tudom :) )
    Nálunk eleve érdekesen alakult az egész, mert a mi közös képviselőnk nem szerződött a digivel anno, én viszont utánajártam és elértem, hogy kösse meg (gyakorlatilag miattam van a házban digi :D ), így 2 hónap alatt megvolt a lépcsőház drótozása, az engedélyek is, és lehetett szolgáltatni, mivel a mellettünk lévő házakba már vagy egy éve behúzták az optikát, szóval nálunk picit máshogy indultak a dolgok, de a lényeg, hogy már több, mint 1 hónapja - most már - gond nélkül használjuk... :)

    Üdv!

    [ Szerkesztve ]

    A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

Új hozzászólás Aktív témák